1289129012881291
 

Vi svinger godt sammen

Man 22. januar 2018

417 - 6044

16 deltagere trodsede vinterkulden og de knapt så ideelle baneforhold lørdag eftermiddag, hvor Club 37 inviterede alle klubbens medlemmer til makkerturnering på Korthulsbanen.
Turneringsformen var foresome, og planen er at tilbyde en lang række forskellige par- og holdformater disse lørdag eftermiddage, så vi vægter det sociale element i golf. I Foresome skiftes to spillere til at slå til bolden, og der kan snakkes taktik og krydses fingre i bestræbelserne på at nå en god score på hvert enkelt hul.

Præmien til deltagerne var, at der var dejlig varm chokolade og frisksmurte sandwich fra golfrestauranten efter runden, og derudover var der også en belønning til det mest bemærkelsesværdige slag, nærmest hullet, en ”Kom Igen”-præmie og selvfølgelig til de bedste scores.
”Stemningen var rigtig god, og humøret blev flot holdt oppe, selvom vi fik en blanding af slud og sne undervejs. Men generelt synes vi, at medlemmerne har taget rigtigt godt imod disse hygge-arrangementer, hvor fokus er på sjov og samvær omkring golf. Så vi fortsætter naturligvis initiativet, mens vi spejder efter forårstegn”, fortæller turneringsleder Thorkild Høj.
Spilletiden var lige over to timer for 18 huller, og undervejs var der pitstop i ”klubhuset”, hvor der var lidt til ganen og en varmeovn, man kunne stille sig ved.

Alle er velkomne til at deltage i disse turneringer – også TryOut-medlemmer, der endnu ikke er frigivet til spil på stor bane. Dem opfordrer vi dog til at danne makkerskab med en erfaren spiller, så man kommer godt igennem.
Club37 tilslutter sig – naturligvis – klubbens bestræbelser på at skabe godt flow i spillet, og allermest, når det er vinter med slud og blæst, kan deltagerne mærke fordelen ved at alle bestræber sig på at få afviklet spillet i et fornuftigt tempo, ganske som det skete i lørdagens turnering.

”Igennem disse turneringer lærer medlemmerne noget nyt. Selvfølgelig de nye, som suger erfaringer til sig, men det viser sig også at nogle af vores erfarne medlemmer kommer til kort i disse sjældnere spilleformer. Jeg tager det som et udtryk for, at vi i det daglige overvejende spiller individuelt stableford, men golf er så meget andet, og har så mange andre spilleformater, så de kommer på programmet igennem sæsonen”, fortæller Thorkild Høj.

Næste arrangement på Korthulsbanen er lørdag den 10. februar – dagen før fastelavn – hvor vi inviterer til greensome-turnering. Tilmelding via golfbox. Der er plads til 18 par (ad hensyn til spilletempoet).