1289129012881291
 

Fællesspisning og sjovt samvær

Tor 18. januar 2018

442 - 6035

(ovenstående billede er taget foran indgangspartiet ved golfbanen i Porto Santo!)

25 af VGCs medlemmer tog onsdag aften imod tilbuddet om at spise sammen i klubhuset, møde nye/andre mennsker og prøve kræfter med poker.

”Det er første gang, at vi prøver at invitere medlemmerne til at spise sammen her i den mest golffjendtlige del af sæsonen, og vi kan bare konstatere, at det har været en dejlig aften, så derfor har vi allerede fundet på det næste arrangement, hvor vi inviterer til fælles aftensmad og en spændende aktivitet”, fortæller Thorkild Høj, der er sekretær i det nye Club 37-udvalg, der bl.a. arbejder på medlemsfastholdelse.

To af de øvrige udvalgsmedlemmer, Carsten Eriksen og Kaj Kohave, fortalte om behovet for at hverve mentorer, som har lyst til at medvirke aktivt til skabe gode forhold for golfspillere i VGC.

”Jeg ved, at det er vigtigt, når man gerne vil hverve frivillige til at yde en indsats, at man får afgrænset opgaven, så man ved, hvad man siger ja til; Vi søger mentorer, der har lyst til at spille med (nye) medlemmer, og som vil tage initiativ til at aftalen bliver til noget. Fx ved at sørge for at booke tid i golfbox, skrive scorekort ud og anvise mødested. På banen handler opgaven om at skærme de nye spillere lidt og hjælpe med gode anvisninger, så de får gode vaner på banen”, fortæller Kaj Kohave.

Interesserede kan henvende sig til formanden for Club 37, Keld Hertz Hansen, mail: kdzhertz@aab-net.dk, eller klubbens sekretariat.

Efter spisning og orientering fra Club 37 bød repræsentanter fra klubbens Men’s Section på en pokerturnering i Texas No Limit Hold’em, der blev indledt med en grundig introduktion, så alle uanset erfaring kunne deltage. Aftenen blev rundet af kl 21.30.

Den næste gang VGC holder fællesspisning er tirsdag den 6. februar. Her er emnet en golfrejse til Porto Santo, hvor 18 medlemmer fra VGC - både nyere og mere erfarne – deltog og havde en fornøjelig tur med golf som omdrejningspunkt. Der er tilmelding til arrangementet via golfbox.