1289129012881291
 

Greenfee Club no 1 Erhvervsnetværk...

Ons 30. maj 2018

358 - 6506

Kolding Golfklub lagde mandag eftermiddag og aften bane og klublokaler til det årlige netværkstræf for erhvervsklubber i GCN1-regi, og tilslutningen til arrangementet var stor.

Hver af de seks erhvervsklubber fra golfklubberne i Breinholtgaard, Haderslev, Stensballegård, Gyttegård, Kolding og selvfølgelig Vejle kunne stille med op mod 20 deltagere og kæmpe for at vinde pokalen og håneretten i det kommende år.

Koldings bane stod knivskarpt, med greens, hvor boldene rullede (og rullede) 11 på stimpmeteren, og efter runden blev der fortalt mange enslydende anekdoter i klubhuset om puts, der bare ikke ville falde i hullet.

Arrangementet indeholdt, udover hyggeligt samvær, en række indlagte konkurrencer samt præmier til de bedste tre spillere i henholdsvis A- og B-rækken.

VGCs Jørgen Hansen tog sig af 1. præmien i A-rækken med flotte 40 point, VGCs Søren C. N. Hansen vandt 2. præmien med 38 point i A-rk, mens VGCs Thomas Mikkelsen snuppede både længste drive og nærmest flaget. Således skulle man tro, at VGCs erhvervsklub stod godt i konkurrencen om at vinde pokalen for bedste hold, men den gik i år til Haderslev Golfklub, så vi må ønske dem stort tillykke.

Til næste år afvikles arrangementet i VGC.

Har du lyst at spille med i VGCs Erhvervsklub, så er der plads til dig. Læs mere om programmet for 2018 her på hjemmesiden og kontakt manager Bo Vaaben i klubbens sekretariat for indmeldelse.