1289129012881291
 

12 frivillige hjalp nye golfspillere på vej

Ons 2. maj 2018

Søndag den 22. april slog 160 danske golfklubber dørene op og inviterede til Golfens Dag. Således også VGC, der ellers har holdt en pause fra deltagelsen i det fælles introduktionsarrangement, da klubbens eget TryOut-koncept igennem fem sæsoner har trukket rigtigt mange nye golfspillere til klubben.
På dagen blev de besøgende vist rundt i klubben og fik præsenteret de forskellige faciliteter, som VGC kan tilbyde begyndere at benytte, og derefter kunne man prøve at slå til golfbolde under kyndig vejledning

12 frivillige stillede under erfaren ledelse af begynderudvalgets Carsten Rosenvinge op og bød velkommen til VGC.
Fra begynderudvalget: Lars Jespersen, Dennis Thomsen, Else Marie og Erik Sørensen, Ulla Schmidt, Susan og Michael Hedegaard. Desuden Lisbeth Pedersen og Verner Pedersen, Joran Kjær, Martha og Carsten Rosenvinge.

”Vi havde en rigtig fin dag med godt vejr. Alle gjorde en supergod indsats, og vi har haft et rigtigt godt samarbejde med teamet, sekretariatet, Talal og restaurationen. Blandt de fremmødte var der flere, som nu deltager i TryOut, og enkelte, der lige udbad sig lidt betænkningstid, så det er for tidligt at gøre endeligt status over resultatet af Golfens Dag 2018”, fortæller Carsten Rosenvinge.

Der er fortsat stor søgning til TryOut-konceptet i VGC, Det femte introduktionsforløb starter i morgen torsdag den 3. maj. Hold nummer seks er planlagt til 17. maj.

Some description