1289129012881291
 

Stor golfoplevelse til Vejle drenge med Højgaard brødrene...

Ons 5. september 2018

526 - 6705

Mikkel Iversen og Nikolaj Rotbøl fra Vejle Golf Club fik fredag d. 24. august en stor oplevelse i Gyttegård golfclub.

De havde taget kontakt til Rasmus Højgaard fra Gyttegård igennem Facebook og spurgt, om de kunne komme ud og spille sammen. Det synes Rasmus lød som en god idé, men han skulle afsted til Irland og spille VM for drenge, så det måtte vente lidt.

Rasmus og Nicolai Højgaard er tvillinger på 17 år fra Billund. De er faste spillere på det danske landshold og har været med til at vinde hold-VM for drenge, Rasmus blev individuel mester også. Nicolai blev tidligere i år Europamester for herrerspiller og fik plads ved The Open. De har begge spillet med ved nogle Europatour turneringer og senest ved Made in Denmark i Silkeborg.

Helt sikkert 2 kæmpe talenter og fantastiske forbilleder for unge spillere.

Højgaard brøderne kommer hjem fra Irland og Nikolaj Rotbøl skriver igen og spørger om de snart skal ud og spille sammen. Det bliver aftalt til fredag i samme uge med Rasmus Højgaard - som pænt spørger, om det er ok han tager sin bror Nicolaj med. Det synes Vejle drengene var en rigtig god idé.

Der skal selvfølgelig være lidt konkurrence i sådan en 4-bold, så Rasmus Højgaard og Nikolaj Rotbøl spiller sammen mod Nicolai Højgaard og Mikkel Iversen.

Nikolaj Rotbøl fortæller stolt, at han med 1 slag under banens par førte med 1 slag over Rasmus efter de første 3 huller.

Det var en rigtig spændende dag, vi lærte meget og det var fantastisk at se dem spille og snakke med dem rundt på banen, fortæller begge drenge. De talte om mange forskellige ting, bl.a hvordan Højgaard brøderne spillede i deres alder, hvilket hcp de havde dengang og hvor meget de træner.

Både Nikolaj og Mikkel fra Vejle er ikke i tvivl - de vil gerne være professionelle golfspillere begge to og er virkelig blevet inspireret af deres runde i Gyttegård. De følger Højgaard brøderne tæt i deres turneringerne, så ingen tvivl - de har fået et par stores fans i Vejle Golf Club.

En fantastisk oplevelse for vores 2 dygtige juniorspillere som naturligvis skal deles.

/Marianne Linde