1289129012881291
 

Præsentation af Club 37

Tir 24. april 2018

393 - 6375

Lørdag den 5. maj kl 14 inviterer Club 37 på kaffe og præsentation for alle interesserede medlemmer i Vejle Golf Club.

”Vi vil gerne fortælle lidt mere om programmet for 2018, og præsentere nogle af de nye initiativer i Club 37 regi. Blandt andet kommer klubbens trænerstab og fortæller om det unikke tilbud med golf clinics målrettet medlemmer med handicap over 37, og så er der kommet nye teesteder, tee 37, der kan være medvirkende til at give oplevelsen af succes for spillere med højere handicap, når de kommer fra Korthulsbanen”, fortæller formanden for Club 37, Keld Hertz Hansen.

”En forudsætning for at Club 37 skal blive en succes er, at etablerede medlemmer melder sig som mentorer og hjælper nye medlemmer godt ind i klubben. Hverdagsmedlemmer, som gerne vil hjælpe klubben ved at spille med Club 37 medlemmer, får dispensation til f.eks. at spille med om lørdagen”, fortæller Keld Hertz Hansen.

På mødet lørdag den 5. maj vil man kunne få sat ansigt på nogle af de mentorer, der allerede har meldt sig klar til at spille med nye/nyere medlemmer.

Efter præsentationen er der mulighed for at spille 9 huller – enten på Sletten eller på Korthulsbanen, alt efter interesse.

Club 37 er den formelle fortsættelse af Try-Out forløbet i Vejle Golf Club, og medlemmer vil modtage invitationer til forskellige typer arrangementer, både af social og golfmæssig karakter, for at sikre medlemsfastholdelse og at hver spiller bliver en del af Vejle Golf Club, får mulighed for at møde andre medlemmer og give bedre forudsætninger for at få glæde af dit medlemskab.

Club 37 står for:
Turneringer udelukkende for hcp 37+, så du kan spille med ”ligesindede”.
En mentorordning, hvor du har mulighed for at spille med erfarne spillere, der også kan hjælpe dig til at finde andre medlemmer at spille med, når det passer dig
Makker – og hold-turneringer med socialt og hyggeligt fokus, frem for invididuelt spil.

Club 37s golfarrangementer afvikles primært på lørdag eftermiddage, hvor der er tid og plads på banen.

Med udgangen af hver sæson vil vi invitere alle i Club 37 til evalueringsmøde, hvor du kan bidrage med feedback og nye ideer til arrangementer, som du kunne tænke dig i din klub. Her fortæller Club37-udvalget om nye planer, og der er rekruttering til udvalgets fortsatte arbejde.

Du kan komme i kontakt med Club 37 udvalget ved at rette henvendelse til formand Keld Hertz Hansen, tlf. 20215575, mail: kdzhertz@aab-net.dk, eller klubbens sekretariat.