1757
 

5. division, herrer

Sidst opdateret 24. juni 2019

5. Div Herrer – En weekend med 2 sejre...

Herrernes 3. hold havde, efter et par tætte kampe i første weekend med kun et point til følge, en noget bedre anden weekend af et hold plaget af lidt afbud. 

Lørdag Hjemme imod Horsens: Vinder 6.5-5.5

Horsens stærke 2. hold kom på besøg som stor favoritter, med noget lavere hcps samt pulje favoritter! Vores gode chef greenkeeper Kristoffer Harreby hjalp til på trods af den travle tid samt dårlig ryg, men måtte desværre se sig slået. Niels Lysgaard i 2. single spillede ikke sit sædvanlige høje niveau og tabte desværre. Morten Løve vandt dog 1. single efter super spil. Så det var 2-4 før foursomes.

Christian Taul og undertegnede vandt en god dyst alt imens de to unge mænd Frederik Villumsen og Mathias Ørnstrup tog det afgørende 1.5 point ved at dele. Super præstation af holdet!

Søndag Hjemme imod Åskov: Vinder 7-5

Efter uafgjort ude var vi meget opsatte på at slå Åskov hjemme. De mange afbud gjorde at Christian Egly måtte haste hjem fra Sjælland samt at Claus Møller denne gang måtte være behjælpelig med kort varsel.

Mathias Ørnstrup fejrede hans comeback med endnu en delt match og ubesejret weekend! Claus Møller tabte desværre, mens Morten Løve måtte se sig slået på trods af rigtig godt spil.

Så vi var oppe imod det da vi var nede med 1-5 efter singles. Christian Taul og Christian Egly var igen sat sammen og de fortsatte deres gode samspil med en overbevisende 6&5 sejr!   Niels Lysgaard og undertegnede skulle prøve foursome sammen, og det startede ikke så godt... Efter 12 huller var vi ”heldigt” kun 3 nede, men med overraskende pludselig godt spil igennem skovpassagen endte vi en oppe før hul 18 og vidste jo vi skulle vinde. Så lukkede Niels med at chippe i til birdie fra fringe og sejren var i hus!!!

Tre hold i puljen deler nu 1. pladsen, så vi ser frem til en meget spændende sidste spille weekend. Tak til Kristoffer Harreby, Claus Møller og Christian Egly for at træde i karakter da vi manglede hjælp.

Link til puljen: https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1753418/roundrobin

/Jan Bertelsen