1289129012881291
 

Makkerturnering med forkælelse

Tor 24. maj 2018

393 - 6434

Restaurant Fællessletgård står bag en af klubbens mest hyggelige turneringer, der afvikles lørdag den 2. juni på Sletten/parken som greensome stableford for to-mandshold i 2 præmierækker.
Så det er altså nu, du skal invitere på en golfoplevelse af de gode - der er udsigt til forkælelse og hygge sammen med andre af klubbens medlemmer.

Pia og Martin introducerede allerede sidste sæson denne spændende turnering, i samarbejder med deres vinleverandører Marrenon og Vestergaard Wines, der forkælede spillerne allerede undervejs på runden med delikate smagsprøver.

"Vi vil gerne slå et slag for gode vine og supplere med en grillbuffet, der nok skal få stemningen i vejret på denne dejlige lørdag i golfklubben", fortæller Martin Elkjær fra restaurant Fællessletgård.

Det franske vinfirma Marrenon er leveringsdygtige i såvel rød-, hvid- som rosévine fra Rhônedistriktet. I turneringsfeen er inkluderet lækker grillbuffet og udsøgte vin(smagning) efter runden. Prisen er 200 kr pr person, og der er plads til max 54 par, der fordeles ligeligt på A- og B-rækken.

Tilmelding via golfbox. Sidste frist for tilmelding er på tirsdag, den 29. maj 2018.