1289129012881291
 

Jeg kommer aldrig ud af den bunker!

Ons 21. februar 2018

455 - 6175

Åhh nej, ikke ned i bunkeren! Jeg kommer aldrig ordentligt ud af dem!

Kan du genkende formuleringen, eller en tilsvarende, om besværlige barriere under golfspillet, så vil vi hermed gerne opfordre dig til at komme i golfklubben onsdag den 14. marts.

Her kommer coach, mentaltræner og særdeles dygtig golfspiller i VGC, Marianne Linde, og giver os tro på, at det kan blive en rigtig god golfsæson i 2018.
Marianne Linde introducerer os til arbejdet med tanker, mind-set og fokus, der sætter os i stand til at slå stabilt gode golfslag og få mere glæde ud af vores sport.
Aftenen starter med fællesspisning og hyggesnak, hvor anekdoter og seværdige skrækhistorier fra golfbaner er mere end velkomne.
Vi ved, at Senior Section fredag den 16. marts (igen!) rejser til Porto Santo, hvor der skal slås ud over kløfter og klipper for at nå greens, Men’s Section åbner sæsonen lørdag den 17. marts og Ladies Section trækker i uldundertøjet søndag den 18. marts for at dyste på banen, så (også her) kan et par timer sammen med Marianne Linde styrke selvtillid og troen på egen formåen.

Formålet med arrangementet er også, at deltagerne har mulighed for at møde både nye og kendte ansigter over restaurantens dejlige mad. Alle er velkomne. Tilmelding er nødvendig ad hensyn til køkkenet, og prisen for aftensmad inkl. kaffe er 125 kr. Arrangementet starter kl 17.30 og forventes afsluttet omkring kl 20.30.
Tilmeldingen foregår via golfbox.
(Vi forbeholder os ret til at aflyse, ved færre end 20 tilmeldte).