1289129012881291
 

Kristoffer Harreby vender tilbage til VGC...

Tor 28. juni 2018

563 - 6590

VGC har ansat ny chefgreenkeeper, og det er en gammel kending, der vender tilbage til klubben. Kristoffer Harreby har arbejdet og er udannet som chefgreenkeeper i VGC, og han har de sidste tre år været chefgreenkeeper i Jelling Golfklub.

“Vi er rigtig glade for at Kristoffer er vores nye chefgreenkeeper” udtaler Claus Svold, formand i Vejle Golf Club. 

“Han har et stærkt engagement i VGC, kender vores bane og dens vilkår ud og ind, og så har han ikke mindst vist, at han er en fantastisk dygtig chefgreenkeeper i Jelling. Med Kristoffers indsats og ledelse er Jelling løftet plejemæssigt til et særdeles flot niveau, og vi er sikre på, at vi har valgt den rette mand til at indfri vores ambitioner for banens kvalitet her i Vejle”, siger Claus Svold.

“Jeg har et godt job i Jelling og er stolt af de resultater, vi har præsteret på banen de seneste år” fortæller Kristoffer Harreby. “Men jeg er klar til nye og større udfordringer, og der er ikke noget sted, jeg hellere vil indfri dem end i VGC. Jeg er sikker på, at jeg sammen med baneudvalg og greenkeeperstab kan løfte banen til det niveau, som anlægget og banens layout fortjener”, siger chefgreenkeeperen, der skifter arbejdsplads medio august, så han kan lede den vigtige indvintring af banen i Vejle.

Kristoffer Harreby er 29 år og bor på Mølholm, Vejle. Han er valgt blandt et stærkt felt af ansøgere til stillingen som chefgreenkeeper.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til formand Claus Svold på tlf. 5365 1558 eller hos manager Bo Vaaben på tlf. 7585 8185.