1289129012881291
 

Vejle Golf Club søger ny restauratør...

Man 1. oktober 2018

412 - 6763

Se annoncen i fuld størrelse

En unik mulighed og en udfordring

Vejle Golf Club er en af områdets største idrætsforeninger med omkring 1.650 energiske medlemmer og et stort antal gæster hvert år.

Vejle Golf Club skal have ny restauratør, og i den anledning fortæller næstformand Lars Skou, at en kommende forpagter af restauranten kan regne med at få en unik mulighed, men også en spændende udfordring i klubbens velbesøgte restaurant.

”De mange medlemmer i klubben mødes og spiller på faste ugedage, og det betyder omsætning i forretningen. Men medlemmerne er naturligvis ikke de eneste kunder der er til at få i tale. Golfklubbens restaurant er nemlig placeret i fantastisk smukke omgivelser og har været et særdeles populært sted at festligholde familiens mærkedage”, fortæller Lars Skou, der sammen med golfklubbens bestyrelse er klar til at imødekomme gode ideer og initiativer fra en kommende forpagter.

”De tidligere forpagtere holdt en række selskaber i lokalerne, og det lykkedes fint at servicere såvel gæster som medlemmer i et flot lagt puslespil, som var med til at give en rigtig fornuftig omsætning”, fortæller næstformand Lars Skou.

”Vi synes jo at vi har en rigtig dejlig klub med en masse forskelligartede mennesker, som kan være udgangspunkt for nye og spændende aktiviteter i restauranten. Bagsiden af medaljen er, at der også er en lavsæson, men her kunne en ny restauratør måske gå nye veje og skabe indtægtskilder, som der endnu ikke har været prøvet af”, siger Lars Skou.

I sæsonen holdes der ud over de faste aktiviteter i hverdagene også arrangementer i weekenden, ligesom der kommer greenfeegæster for at spille på banen. Et fælles omdrejningspunkt er restauranten, der danner en positiv ramme om klublivet.

Interesserede i forpagtning af restauranten i Vejle Golf Club er meget velkomne til at rette henvende til Vejle Golf Clubs manager Bo Vaaben på tlf 7585 8185 – og få yderligere oplysninger om mulighederne.