1289129012881291
 

Få en hyggelig sommeroplevelse i VGC

Man 23. juli 2018

393 - 6620

Vejle Golf Club inviterer på søndag den 29. juli på ”Spil med”-arrangement, hvor klubben opfordrer medlemmerne til at medbringe en ikke-golfspillende gæst til et hyggeligt sommerarrangement på banen.
Benyt sommeren til at introducerer golfsporten til en ven, familiemedlem eller kollega, ved et hyggeligt arrangement, hvor golfklubben sørger for udstyr og arrangerer en turnering over 9 huller på Parken, hvor I har god tid til at få fornemmelsen for golfsportens glæder.

”Vi har brug for medlemmernes hjælp til at få nye medlemmer ind i klubben og opleve vores dejlige sport. Vi ved at en af de mest effektive måder er når klubbens egne medlemmer tager en ven med i klubben. At blive taget i hånden og blive guidet af en, man kender i forvejen, baner vejen for hurtigt at kunne se sig selv som en del af klubbens fællesskab”, fortæller Carsten Rosenvinge fra klubbens begynderudvalg, der er tovholder på arrangementet.
.
Derfor lægger Spil med Dagen netop op til at man skal spille sammen på banen og blive introduceret til golfsporten i de naturlige omgivelser.

”Vi vil gerne byde på den specielle kombination af dejlig natur, frisk luft, motion og spændende konkurrence som golf rummer, samtidig med at man har en attraktivt socialt samvær på tværs af køn, alder og spillestyrke”, fortæller Carsten Rosenvinge.

Programmer for dagen er:
10.00 Mødetid – kort introduktion og udlevering af udstyr. Mødested ved indgangen til klubhuset. Du introducerer din gæst til golf på putting green og driving range.
11.30 Gunstart på Parken 9 huller greensome stableford – alle spiller fra tee 46
14.00 Tak for i dag – aflevering af udstyr
Restauranten har et godt tilbud på dagen!

Tilmelding via golfbox senest på torsdag den 26. juli.