1289129012881291
 

Fokus på træningsfaciliteterne

Tor 30. august 2018

442 - 6692

Mandag aften inviterede bestyrelsen til en workshop omkring træningsfaciliteterne i Vejle Golf Club, og fire grupper arbejdede en aften på at brainstorme på medlemmernes behov i de kommende sæsoner.

Bestyrelsesmedlem Jan Haugsted Petersen introducerede aftenens emne og derefter blev der arbejdet i de fire grupper, hvor et bredt udsnit af klubbens medlemmer er repræsenteret. Under fremlæggelsen stod det klart, at især tre forslag kunne finde opbakning blandt alle, nemlig Indendørs faciliteter, et mere tidssvarende område til træning af det korte spil, og modernisering af driving range, så den bliver indbydende hele året rundt.

De fremmødte deltagere blev bedt om at prioriterer, hvilken af de tre, som de opfatter som vigtigst, og her blev der peget på faciliteterne på driving range, og i stikord kan der her nævnes, at der skal arbejdes på overdækning, lys, varme, hjælpemidler til træningen, automatisering af boldopsamlingen, bænke/siddepladser, toilet, opholdsrum og selvfølgelig udbygge lokalerne til trænerne, som hjælper i det daglige arbejde.

I de kommende uger bliver der arbejdet på at beskrive ideerne fra workshoppen mere detaljeret og sende den samlede idebank til bestyrelsen, det så skal behandle sagen på sit næste møde, der finder sted den 29. september 2018.

Der vil så blive taget beslutning om, hvilke konkrete initiativer, der skal fremsættes for klubbens medlemmer på næste generalforsamling, der finder sted i marts 2019.