1482
 

Resultater 2019

Sidst opdateret 26. september 2019

Tirsdag den 24. September 2019

Denne sæsons sidste Ladies Section – suk – tiden er jo FLØJET afsted.

Kl. 16 var der GunStart på Parken til 9 huller´s holdmatch med den grønne bold - og individuel turnering også. Ranch Svendsen var sponsor på den individuelle match, og der var flot indpakkede gaver til de dygtige vindere fra Ranch Svendsen.

Alle 9 hold havde den grønne bold med ind – og I kan se masser af billeder af alle vinderne herunder (i hvert fald på vores FaceBook-side).

En ”travl aften”, vi havde foran os, da sæsonens gennemgående turneringer: brutto/netto vindere, stableford, Sidani Årets Lady og låst-spil skulle findes blandt alle Ladies Section kvinderne.

Gastro46 havde dækket to flotte langborde med lys og blomster – og menuen var: bruchetta med tunmousse, kylling med gulerødder og persillerod samt små kartofler og estragon sauce. Desserten var æblegrød med creme – det smagte rigtig dejligt – tusind tak for dejlig mad, Pernille og Jonas.

Pernille og Jonas fik overrakt en buket blomster som tak for denne sæson.

Ligesom Marlene og Bo havde fået overrakt en buket blomster – og chokolade til Bo, som tak for al jeres hjælp til os i sæsonen.

Mette bød alle 40 velkomne, og aflagde herefter Formandsberetning, som (selvfølgelig) blev mødt med masser af klapsalver. Herefter aflagde Jeanné regnskabet for sæsonen – masser af klapsalver igen.

Ind imellem retterne, blev aftenens vindere af hold- og individuel match kåret – og vinderne blev:

Some description

A-rækken:
1. Marianne Kristensen med 22 point
2. Jette Hindkjær med 19 point
3. Jette Pagh med 18 point

B-rækken:
1. Kathrine Svensen med 16 point
2. Tove Mikkelsen med 16 point
3. Bente Brynning med 16 point
4. Aino Andersen med 16 point

Birdies:
Parken 3: Marianne Kristensen
Parken 6: Jette Hindkjær 

Nærmest flaget:
Parken 3: Marianne Kristensen med 2.70 mtr
Parken 5 i to slag: Lene Næsby med 10.49 mtr
Parken 8: Joan Klokmose med 1.14 mtr

Holdmatch:

Vinderholdet med 20 point blev:
Aino Andersen, Anne Marie Duschek, Marianne Kristensen og Kirsten Møller

Der var præmier til alle 9 hold – LS-skabet blev ryddet for vin og diverse præmier, så ”frit valg” til holdmatchen – startende med vinderholdet.

Jeg har ikke fået holdkortene med hjem – og tænker heller ikke at alle, er lige interesserede i, at vi ”lister” pointene op – til gengæld kan du under fotos se alle holdene

Herefter præmieoverrækkelse til sæsonens gennemgående turneringer:

Låst-spillet:

A-rækken med 50 point: Hanne Møller og Ellen Aagaard deler 1.000 kr
B-rækken med 52 point: Bente Brynning

”Sidani – Årets Lady”:
Første gang dette løber af staben, og Jette Hindkjær blev en  flot vinder af Sidani – Årets Lady. Talal havde sponsoreret en putter fra Sidani Proshop

 Some description

Nymfematch:
Jette Hindkjær vandt årets pokal, efter en meget spændene match i finalen mod Lene  Bojesen. 

Stableford:
Her vandt Jessie Duus årets pokal – der var tæt løb mellem Lotte Jordan, Bente Brynning og Jessie – men Jessie løb af med sejren til den sidste månedsmatch.

Brutto-score:
Jette Hindkjær vandt også denne pokal med 345 brutto point – tæt fulgt af nr 2: Lise Balle med 351 point

Netto-score:
Marianne Kristensen havde sæsonens bedste netto score med 295 point – tæt fulgt af nr 2: Jette Pagh med 299 point

De fire pokaler, der blev overrakt, indeholdt alle en smuk buket fra Butik Clematis.

 Some description

 

Næste års bestyrelse:
Mette Brejnholt og Ellen Aagaard udtræder af bestyrelsen i år. Lis Gormsbøl og Jeanné Balling fortsætter i 2020, og nye i bestyrelsen bliver Tove Mikkelsen og Anne Rasmusen. Masser af klapsalver til de to nyvalgte.

Jessie Duus bad bestyrelsen træde frem – og havde købt de lækreste gavepakker fra La Nouvelle (verdens bedste konditor) til os – små fine chokolader – ovenikøbet et gavekort med. Tusind tak fra os alle til alle jer skønne Ladies.

 

Eventuelt – ordet er frit:

Kathrine Svendsen har tilbudt at hjælpe med at finde sponsorer, da vi jo desværre har mistet nogle af vore sponsorer de sidste par år, og vi bruger ret mange penge på at købe præmier.

Der blev desuden diskuteret, hvorvidt man skal droppe at lave aftaler til Månedsmatcher – potato/potato – blev vist konklusionen på dette.

 

En hyggelig aften og afslutning – masser af snak, smil og hygge – tak til alle for endnu en dejlig sæson i Ladies Section – vi ses til næste år i april til sæsonstart.

 

------------------------------

Tirsdag d. 17.september 2019

Tirsdag d. 17/9 trodsede 33 golfpiger kulde, regn og storm og spillede frisk stableford på Parken/ Sletten i nævnte rækkefølge. Modvind, sidevind og selv medvinden gav pigerne udfordringer, og alligevel blev der scoret rigtig fint – flot klaret.

LS var sponsor ved matchen, og der var indkøbt gavekort hos Talal i Proshoppen.

Vinderne blev:

Some description

A-rækken:
Marianne Kristensen med 34 point
Elisabeth Lemvigh med 32 point
Jette worsøe med 31 point

B-rækken:
Yvonne Nicolaisen med 32 point
Anne Rasmusen med 29 point
Bente Brynning med 28 point

Birdies:
Lise Balle på Parken 7
Jette Hindkjær på Parken 9
Lotte Bjering på Parken 3

Nærmest flaget:
Lotte Jordan på Sletten 6 med 5,09 m
Jutta Jensen på Parken 8 med 4,01m
Lotte og Jutta fik hver en flaske vin

Puttekonkurrence:
Aino og Martha gik begge den nederste putting green på 20 slag, så der var lodtrækning, som faldt ud til Ainos fordel. Aino fik en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede glaceret skinke med bagekartofler, kryddersmør og dressing samt en velsmagende og farverig salat. Tak for rigtig dejlig mad.

Næste tirsdag d. 24.september:

Husk det er vores afslutningsmatch, der spilles på næste tirsdag. Du melder dig på golfbox inden fredag d. 20/9 kl. 12.

Vi mødes kl. 15.30, og der er gunstart kl. 16.00.

Der spilles 9 huller på Parken.

Mød op til denne sæsons sidste officielle match, der er præmier, overrækkelse af pokaler til dygtige spillere, og ”låst spil” og Sidani årets LADY afsløres – gå ikke glip af denne hyggelige aften med dine golfveninder.

 

-----------------------------

Tirsdag den 10. September 2019

Sæsonens sidste månedsturnering, hvor vejrudsigten bestemt ikke så alt for spændende ud. Formodentlig derfor, vi kun var 26 deltagere til Stableford/slagspil på Sletten/Parken, hvor de sidste ressourcer blev sat ind på at kæmpe om de gennemgående turneringer: brutto/netto, stableford, Sidani Årets Lady, låst-spil – og de mange flotte præmier fra Frisør Mette Schmidt, som var dagens sponsor på matchen.

Til gengæld HØJT humør og masser af snak, smil og latter over vores week-end tur, som de forrygende arrangører ”Bonde & Brejnholt” havde arrangeret igen i år.  Lene Næsby havde købt ”godte-poser” til dem, som en STOR TAK fra alle os deltagere. Virkelig et super arrangement på en skøn golfbane. Så tak, skønne kvinder.

Some description

I dag kl. 16.30 mødes vi i bestyrelsen for at opgøre alle gennemgående matcher - og planlægge afslutningen, tirsdag den 24. September, hvor alle de dygtige vindere bliver præsenteret.

 Some description

A-rækken:
1. Mette Brejnholt med 73 netto
2. Jette Hindkjær med 76 netto
3. Eva Panduro med 78 netto

B-rækken:
1. Lilly Schmidt med 31 point
2. Yvonne Nicolaisen med 30 point
3. Jessie Duus med 29 point

Længste drive Sletten 9:
Jette Hindkjær - og en håndcreme fra Pedersen´s Laboratorium

Hidden hole: Sletten 3 og Parken 4:
Lilly Schmidt med 5 point – og en æske bolde fra AC-El

Færrest puts:
Mette Brejnholt med 30 puts

Birdies:
Sletten 5: Yvonne Nicolaisen

Nærmest flaget:
Sletten 6: Ellen Aagaard med 4.52 mtr
Parken 8: Elisabeth Lemvigh med 4.55 mtr

Gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.
Blev denne gang Jeanné Balling, der skældte ud over, at bolden IKKE ville op at flyve – efter sigende, skulle Jeanné´s sprog var fuldstændig som ”Andersine”

Puttekonkurrencen blev afholdt på den nederste bane, og her blev Eva Panduro vinder med 18 slag – og en æske bolde fra AC-EL.

Gastro46 serverede langtidsbagt kalveculotte med bagte gulerødder, små kartofler, whisky sauce, salat og dressing – smagte rigtig godt. Tusind tak for dejlig mad fra os alle. Kirsten Møller købte for øvrigt en salat med hjem (overskydende fra middagen) – god idé fra Kirsten, som vi iler videre med.

Sidste to tirsdage i sæsonen:

Tirsdag den 17/9: Spiller vi Stableford på Parken/Skoven. Sponsor er Bernth Care.
Gastro46 serverer denne dag glaseret skinke med flødekartofler og salat

Tirsdag den 24/9: sæsonafslutning:
Tilmelding foregår på GolfBox. Pris 125,- kr incl. Middag, 1 glas vin + kaffe.

Gunstart kl. 16 til 9-hullers Stableford på Parken samt holdturnering ”Den gule bold”.

Under festmiddagen er der Captain´s beretning, gennemgang af regnskab, valg til bestyrelsen næste år samt præmieoverrækkelser for dagens match og alle gennemgående matcher.

-----------------------------

Tirsdag d. 3. sep. 19

I fint solskin spillede 34 Vejle LS´ere og 23 damer fra Lillebælt venskabsmatch i Lillebælt. Lillebælt golfbane viste sig fra sin allerfineste side, der var utrolig flot udsigt, fine fairways og hurtige men svære greens, som nok kunne drille selv den dygtigste Vejlespiller.

LS var selv sponsor ved dagens match, og der var indkøbt gavekort hos Talal i Proshoppen, så igen meget fine præmier, der var værd at spille om.

Derudover spillede vi om æren at vinde selve matchen Vejle mod Lillebælt. Der var fine scorer, og det viste sig, ved optælling af de 10 bedste spillere, at det var et meget tæt løb, hvor Vejle løb med en kneben sejr. Vejle fik 316point mod Lillebælts 314point.

Some description 

Some description

Desværre må Lillebælt melde fra i forhold til at spille venskabsmatch mod Vejle fremover, da de har svært ved at stille med tilstrækkelig mange spillere. De spiller normalt i et formiddagshold og et eftermiddagshold, så det er ærgerligt. Det var en utrolig hyggelig eftermiddag og aften med damerne fra Lillebælt. Der blev serveret en rigtig lækker middag, hvor vi havde svært ved ikke at tage to gange. Skinke med flødekartofler og en dejlig salat med tilhørende dressing. Lige noget for 57 sultne damer.

Lillebælt havde to greenfeebilletter til Lillebælt golfbane til to heldige Vejle spillere, de heldige blev:

Judith Domino og Annette Seemann

Some description

Vinderne i A-rækken:
Mette Brejnholdt med 35 point
Jeanné Balling med 34 point
Lise Balle med 32 point

B-rækken:
Kirsten Larsen med 32 point
Yvonne Nicolaisen med 31 point
Birthe Vestergaard med 31 point

Vi havde ikke medbragt de små fugle, så de vil blive udleveret til de dygtige spillere, der lavede birdies, på tirsdag d. 10.sep.

Næste Tirsdag d. 10.sep

Månedsmatchen er fremrykket til denne dato, så det er sidste mulighed for at få udfyldt de resterende huller i låst spil så pøj pøj med det.

Frisør Mette Schmidt er sponsor ved matchen, hun har dog ikke mulighed for at komme til spisningen på grund af sit arbejde, men hun har lovet også at være sponsor næste år, hvor hun håber at have bedre tid.

Gastro 46 serverer denne dag kalveculotte, bagte gulerødder, salat, dressing, kartofler og whisky sauce, efterfølgende er der kaffe og sødt.

-------------------------------

Tirsdag d. 27.august 2019

40 raske damer spillede i går henholdsvis slagspil og stableford til månedsmatchen på Sletten/Parken. Humøret var højt, banerne stod grønne og skarpe og vejret viste sig at ville drille sidst på eftermiddagen med skomager regn og torden. De sidste hold blev endda overrasket af en ekstra byge, men spillet gennemførtes.

Gesten Boligselskab ved Hans Jørgen Ankersen var sponsor ved matchen, og vi var så heldige, at Hans Jørgen deltog i en flight og i middagen efterfølgende. Hans Jørgen overrakte meget flotte præmier til de dygtige vindere.

Vinderne var:

Some description

A-rækken:
Jette Pagh med 72 slag
Jane Våben med 73 slag
Martha Rosenvinge med 74 slag

B-rækken:
Aino Andersen med 37 point
Bente Brynning med 35 point
Birthe Vestergaard med 34 point

Birdies:
Yvonne Nicolaisen på Parken 3
Jane Våben på Parken 8
Martha Rosenvinge på Sletten 1
Lotte Jordan på Parken 1
Marianna Bach på Parken 3
Hanne Møller på Sletten 7
Elisabeth Lemvigh på Parken 1
Marianne Kristensen på Sletten 7 og Sletten 9
Jette Hindkjær på Sletten 6

Nærmest flaget:
Jane Våben på Sletten 5 med 10m
Jane Våben på Parken 8 med 49cm
Jette Pagh på Parken 6 i 2. slag med 6.21m

Jane og Jette fik hver en flaske vin

Længste drive på Sletten 7:
Jette Pagh. Jette fik fortjent en creme fra Pedersen lab.

Færrest puts i slagspil:
Else Marie Sørensen med 29 slag. Else Marie fik en æske bolde fra AC-EL

Hidden Hole på Sletten 1 og Parken 5:
Bente Brynning og Jessie Duus lavede hver 6 point, hvorefter der var lodtrækning. Lodtrækningen faldt ud til Jessies fordel. Jessie fik en æske bolde fra AC-EL

Gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eft.

Lise, Lene og Jette Hindkjær blev overrasket af det våde element og tordenen ovenfra, så gode råd var dyre, hvad gør man, når man er langt fra alt. Parkerer vognen, tager sit regntøj, løber op i den nærmeste bunker, graver en skyttegrav og lægger sig under regntøjet. Den historie er vist ikke hørt før.

Puttekonkurrence:
Lise går den øverste putting green på 18 puts. Lise fik en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede Byg selv Pariser, så alle fik Pariseren lige efter ønske, der var dejlig salat til. Tak for velsmagende mad.

Har du en pokal med dit navn indgraveret fra sidste år, bedes du finde den frem og medbringe den en af de næste tirsdage, så vi kan få dette års vindernavne indgraveret til afslutningsmatchen.

Den sidste månedsmatch finder sted tirsdag d. 10.sep.

Næste Tirsdag d. 3.sep. spiller vi venskabsmatch mod Lillebælt i Lillebælt. Mødetid kl. 15.30 og Gunstart kl. 16.oo. Har du problemer med tilmelding kontakt Lis Gormsbøl. Jeg samler de sidste tilmeldinger sammen og ringer mandag formiddag til Lillebælt og får de sidste tilmeldt. Prisen er 150 kr. for greenfee og 80 kr. for maden.

------------------------------

Tirsdag den 20. August 2019

44 friske LS´ere til Stableford på Parken/Sletten (skulle have været Parken/Skoven, men pga de store mængder nedbør, anbefalede Bo, at vi lavede om til dette baneforløb. Igen var vi heldige med vejret – så tak for dét, vejrguder.

Butik Clematis var sponsor på matchen, og havde sponsoreret de smukkeste buketter i rosa farver til de meget heldige og dygtige vinderne af dagens match. Ovenikøbet var der et gavekort med til hver buket, og de blev beundret af alle – og mange suk over, hvor de da også ville have pyntet hjemme hos os andre, der var knap så skarpe, som vinderne. Men et kæmpe tillykke til jer i hvert fald.

 Some description

A-rækken:
Lise Balle med 34 point
Elisabeth Lemvigh med 34 point
Jette Hindkjær med 33 point

B-rækken:
Lotte Jordan med 34 point
Jeanne Fernel med 32 point
Louise Jørgensen med 31 point

Birdies:
Parken 6: Marianne Kristensen og Mette Riis
Parken 8: Elisabeth Lemvigh, Lotte Bering, Jette Worsøe

Nærmest flaget:
Parken 8: 1.40 mtr Lotte Bering
Sletten 6: 10,8 mtr Martha Rosenvinge

Gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.
Den heldige vinder af en lækker leverpostej fra Slagter Grønvall, blev denne gang Lis Gormsbøl. Lis slog i vandet på Parken 3, droppede og kom over i næste forsøg – og 2 puts, så var Lis i hul. Det havde ikke lige været så go´en golfrunde for Lis, så hun jublede, for nu havde hun jo fået 2 point – næ nej, det har du nu ikke, sagde Else Marie, for du slog jo i vandet først og droppede – så markøren måtte lige korrigere.

Puttekonkurrencen blev afholdt på den nederste bane, og her blev der trukket lod blandt Tove og Kathrine, som begge kun brugte 18 slag. Tove vandt en æske bolde fra AC-El.

Gastro46 serverede pandekage med oksekødsfyld og salat – det smagte rigtig godt. Tak for mad fra os alle.

Kommende arrangementer: 

Lørdag den 24. August: 45 års jubilæumsmatch MS/LS:
Kl. 11.00 udlevering af scorekort og startposer m.v.
Kl. 11.30 foto af deltagerne på putting green
Kl. 12.00 Gunstart

Vejrudsigten ser pragtfuld ud: 25 grader og stort set ingen vind (heller ikke medvind) Vi glæder os alle til en dejlig golfdag og masser af hyggeligt samvær/et brag af en fest, hvor Lune Carlsen og Jønsson leverer masser af god musik til både dans og syng-med. Og lad os nu kæmpe for, at aben IGEN i år skal iklædes rødt. Vi gi´r den gas!

Næste tirsdag den 27. August fra kl. 14.00:

Månedsmatch på Sletten/Parken, incl. Låst-spil.
Hans Jørgen fra Gesten Boligselskab er sponsor, så det skal nok blive endnu en herlig golfdag og aften.
Gastro 46 serverer Pariserbøf-bord, og herefter kaffe og sødt

Åben for tilmelding på GolfBox: 

Venskabsmatch mod Lillebælt 3/9:

Her er der Gunstart kl. 16.00 i Lillebælt Golfklub.
Sidste tilmelding er 1/9 inden kl. 18

---------------------------

Tirsdag den 12. August: 

39 herlige LS´ere til Stableford fra Tee 55, hvor Munkebjerg var sponsor på matchen. Igen skønt golf-vejr, ingen regn, men frisk vind/sol  - OG medvind på nogle hullerJ  Sjovt at spille fra et andet tee-sted, da spilforløbet på banen bliver helt anderledes. Utrolig smuk, vores bane, hvor er vi stolte af den – og vores dygtige green-keeper-teamJ

Munkebjerg havde sponsoreret flotte vingaver til de dygtige vindere, som blev:

Some description

A-rækken:
Jette Hindkjær med 39 point (også vinder sidste gang – flot J)
Eva Panduro med 35 point
Marianne Kristensen med 35 point

B-rækken:
Tove Mikkelsen med 33 point (også vinder sidste gang – flot J)
Margit Jacobsen med 33 point
Anne Marie Duschek med 31 point

Birdies:
Martha Rosenvinge på Sletten 5
Hanne Sindal på Sletten 6

Nærmest flaget:
Eva Panduro med 9.41 mtr

Gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.:
Den heldige vinder af en lækker leverpostej fra Slagter Grønvall, blev denne gang Susanne Lynggaard – for en IKKE så heldig oplevelse med sin el-vogn. Den virkede bare ikke? Øv og træls. Så da Susanne havde slæbt sin el-vogn afsted, kunne de på hul 2 se, at den da i det mindste lyste grønt – nå nå – men tre kloge piger fandt så ud af, at man også skal huske at vende hjulene i den rigtige retning for, at den kan køre

Puttekonkurrencen blev afholdt på den øverste bane, og her blev Aino den dygtige vinder med 20 slag – og fik som præmie en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede græsk inspireret buffet med gyros kylling, tzatziki, græsk salat med feta og oliven, oregano kartofler samt foccacia brød. Det smagte rigtig godt – tak for dejlig madJ  

                                                                                

Kommende arrangementer:

Næste tirsdag den 20. august:
Spiller vi Stableford på Parken/Skoven. Sponsor er Butik Clematis
Gastro 46 serverer gratinerede pandekager med oksekødsfyld samt sprød salat 

Åben for tilmelding på GolfBox:

24/8: 45-års Jubilæumsmatch: LS mod MS: Kom friskt og meld til til årets match mod mændene, hvor vi satser stærkt på, at vi igen i år får aben klædt i rødt.

Pt har 33 LS´ere tilmeldt sig – så gå ikke glip af et brag af en skøn dag og aften med: golf – masser af hyggeligt samvær med dine LS´ere/kærster/ægtefæller – og andet godtfolk.

Rosendahl er hovedsponsor med over 20 meget flotte præmier – og på alle 18 huller er der indlagt hulkonkurrencer under forskellige former. Efter en 3-retters festmiddag, spiller Lune Carlsen og Jønsson op til dans – KAN en lørdag blive meget bedreJ Tilmelding lukker senest på mandag, den 19/8!

Venskabsmatch mod Lillebælt 3/9:

Her er der Gunstart kl. 16.00 i Lillebælt Golfklub.

Sidste tilmelding er 1/9 inden kl. 18

 

LS week-end tur til Benniksgaard Golfklub den 7/8-9:

Der er stadig få ledige pladser – tilmelding lukker senest på tirsdag den 20/9!

------------------------------

Tirsdag d. 6.august 2019

Så var vi igen i LS heldige med vejret, temperaturen var dejlig med en lidt frisk vind især på Sletten. 33 ladies spillede modificeret slagspil på Skoven/Parken, og igen i går var der fine score, så Frynse gik forgæves bordene rundt - J

Stark var sponsor ved matchen, og der var igen flotte præmier til de dygtige vindere. En fornem vingave til 1.pladsen i begge rækker, gavekort til 2.pladsen og en flaske vin, en bold og henholdsvis en blyant og en pitchfork til 3.pladsen.

Vinderne var:

Some description

A-rækken:
Jette Hindkjær med 74 slag
Martha Rosenvinge med 75 slag
Elisabeth Lemvigh med 75 slag

B-rækken:
Tove Mikkelsen med 69 slag
Anette Mathiasen med 69 slag
Aino Andersen med 70 slag

Birdies:
Aino Andersen på Sletten 6
Martha Rosenvinge på Skoven 6
Jette Hindkjær på Skoven 5
Elisabeth Lemvigh på Sletten 9
Kirsten Møller på Sletten 2

Nærmest flaget:
Louise Jørgensen på Sletten 5 med 3.17m
Anne Marie Dutscheck på Skoven 7 med 4.52 m
Louise og Anne Marie fik hver en flaske vin

Gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.
Da der ikke var indkommet nogen historier om sjove, ekstra ordinære præstationer på banen i går, blev der trukket lod blandt samtlige spillere om gavekortet til en leverpostej hos Slagter Grønvalls eftf. Elisabeth var lykkens gudinde og trak Anne Maries scorekort. Anne Marie skal således en tur ud til Slagter Grønvall efter en af hans lækre leverpostejer.

Puttekonkurrencen blev afholdt på den nederste bane. Eva og Jette Hindkjær lavede begge 17puts, så der blev trukket lod, denne faldt ud til Jettes fordel. Jette fik en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede igen grillmad. Nakkekoteletter og pølser med det hele, samt coleslaw, salat, kartoffelsalat og grillede majs. Tak til restauranten for dejlig mad.

I øvrigt kan restaurantens nye rabarber iste anbefales, den er rigtig frisk og dejlige.

Der blev opfordret til at melde sig til jubilæumsmatchen mod mændene d. 24.august. 26 LS’ere har meldt sig, men vi vil gerne have nogle flere med. Elisabeth, som sidder i festkomiteen, fortalte om de mange forskellige indslag både under matchen og efterfølgende til festen, så snyd ikke jer selv for en dejlig dag på banen sammen med veninderne mod mændene og selvfølgelig et brag af en fest efterfølgende.

Der er nu styr på tilmelding til matchen mod Lillebælt. Der var opstået en fejl ved, så det ikke var muligt at tilmelde sig via golfbox, men dette er nu rettet. Ellen har været så sød at lægge et link ud på Facebook, så det kan man ligeledes følge.

Næste tirsdag d. 13.august

Der spilles stableford fra Tee 55, og Munkebjerg er sponsor ved matchen. Der spilles Sletten/Parken denne dag.

Gastro 46 serverer græsk inspireret buffet med gyros kylling, tzatziki, græsk salat med feta og oliven, oregano kartofler samt foccacia brød.                                                                                            

---------------------------

Tirsdag d. 30/7

Vi var vist mange, der havde kigget langt i de forskellige vejrmeldinger for dagen, da der både var meldt om lyn, torden og skybrud, men vi var 31 meget heldige ladies, som nåede at spille slagspil/stableford matchformen samt låst spil på Sletten/Parken i sol og varme. Uheldigvis for personalet i restauranten kom regnen, mens de grillede vores aftensmad.

Fendt var sponsor ved dagens match. Ib var desværre forhindret i at deltage på grund af arbejde, men Lotte havde mange og fine præmier med til matchen, så der var rig mulighed for at gå til stålet og få en præmie med hjem. Tusind tak til Ib og Lotte. Ellen overrakte Lotte en flot buket blomster og en vingave til Ib.

Igen var der meget fine scorer og vinderne blev.

Some description

A-rækken:
Marchen Risør med 71 slag
Lise Balle med 73 slag
Jette Pagh med 73 slag

B-rækken:
Anne Rasmusen med 43 point
Annette Seemann med 42 point
Bente Brynning med 40 point

Der var flotte gavekort til proshoppen fra Ib og Lotte (Fendt)

Det var aftalt med Ib og Lotte, at der var præmier til nærmest flaget på 4 Par 3 huller og et par 4 hul i 2 slag.

Sletten 5 med 3,57 til Annette Seemann
Sletten 6 med 0,30 til Lene Hansen
Parken 3 med 6,83 til Jutta Jensen
Parken 8 med 4,12 til Kirsten Larsen
Parken 5 til Marianne Kristensen 

Der var en flaske champagne fra Fendt til de dygtige spillere.

Længste drive:
Lotte Jordan nåede længst ud på Sletten 7 og fik en håndcreme fra Pedersens Labortorium.
Kirsten Møller nåede i slagspil Sletten/Parken rundt med kun 29 puts, Kirsten fik ligeledes en æske bolde fra AC-EL.

Hidden hole på Sletten 3 og Parken 4 var Jessie Duus med 6 point. Jessie fik også en æske bolde fra AC-EL.

Birdies:
Jane Våben på Sletten 1
Jutta Jensen og Anne Rasmusen på Sletten 4
Kirsten Møller og Lene Hansen på Sletten 6
Lotte Jordan og Else Marie Sørensen på Sletten 7
Lene Næsby og Jette Pagh på Sletten 9
Jette Pagh og Eva Panduro på Parken 1
Anne Rasmusen på Parken 8
Jette Pagh på Parken 9

Der var en flot flaske champagne til Kirsten Larsen for dagens historie. Margit fortalte indlevende, hvordan Kirsten to gange, i forsøg på at komme ud fra træerne, ramte det samme træ, som for hver gang sendte bolden længere tilbage mod tee-stedet. Lotte ”belønnede” denne præstation med en flaske champagne.

I puttekonkurrencen havde 3 spillere hver klaret de 9 huller med 18 slag, Eva løb af med en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede grill – mad. Lækker pastasalat serveret med grillet kylling, grillede majs og efterfølgende grillede pølser med brød. Vi sluttede af med kaffe og lækker kage, mon vi kan overtale Pernille til at give os opskriften? Tak for dejlig mad.

Vi opfordrer igen pigerne til at melde sig til jubilæumsmatchen mod mændene d. 24.august, aben skulle gerne ha en sæson mere i rødt. Jeg minder lige om, at der er loft på deltagerne til matchen, så de sidste må meget gerne være fra vores egen rækkeJ.

Ligeledes er det allerede nu muligt at melde sig til venskabsmatchen mod Lillebælt i Lillebælt, dette på golfbox, åben turnering, under GKL. Greenfee er 150kr, og maden koster 80kr.

Næste tirsdag d. 6.august

Der spilles modificeret slagspil i A-og B-rækken på Skoven/Sletten, og Stark er sponsor ved matchen.

Aftenens menu er: Grill aften – Pølse med brød (ketchup, remo og sennep), samt nakkekoteletter, kartoffelsalat og coleslaw.

---------------------------

Tirsdag d. 23.juli

Så blev det sommer med hedebølge over Vejle Golfbane. 22 raske piger trodsede varmen og spillede stableford på Parken/Skoven. Banen stod igen super skarp og det var bare igen en fantastisk dag på banen.

LS var igen sponsor ved matchen, og der var fine gavekort fra Proshoppen til de dygtige vindere. Der var præmier til de to bedste i hver række.

Vinderne var:
A-rækken
1. Mette Brejnholt med 35 point
2. Jane Våben med 34 point

B-rækken
1. Anne Rasmusen med 34 point
2. Jeanne Fernel med 34 point

Birdies:
Jette Worsøe på Parken 3
Lotte Jordan på Parken 5
Mette Brejnholt på Parken 6
Jeanne Fernel på Skoven 4

Nærmest flaget:
Jeanne Fernel på skoven 4 med 0,85 m
Jette Worsøe på Parken 3 med 3,51m
Jeanne og Jette fik hver en flaske vin

Puttekonkurrencen:
Jette Pagh med 16 puts. Jette fik en æske bolde fra AC-EL.

 Some description

Gavekort til leverpostej:
Gavekortet gik denne gang til Kathrine Svendsen for godt sigtemål. Kathrine ramte plet på toppen af en af banens røde pæle, men bolden blev herefter uheldigvis slynget ind i skoven, og væk var den. Sådan en præstation belønnes med et gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Gastro 46 serverede dejlige byg selv burgere med hjemmelavet dressing, sundt tilbehør, salat og pommes, det smagte virkelig lækkert.

Info:
Der er stadig ledige pladser til weekend - til Benniksgård, så snyd ikke dig selv for en uforglemmelig weekend sammen med dine LS-veninder.

14/8 er der sidste tilmelding til jubilæumsmatchen mod mændene d. 24.august, der er brug for så mange kvinder som muligt, aben er i spil, så meld dig til. Ved tilmelding på golfbox.dk kan du melde dig til det, du ønsker at være med til. Pengene trækkes først på selve dagen.

Venskabsmatchen mod Lillebælt d. 3/9, du melder dig til på golfbox.dk under åbne turneringer. Der er gunstart kl. 16.00, og mødetid 15.30.

Mette fortalte om arrangementet ”Vi elsker golf på Rømø” fra d. 12. – 15. september 2019. Læs mere her www.esbjerggolfklub.dk . Et hold fra Vejle er tilmeldt, og der er flere spillere, som er interesserede.

Næste tirsdag er der månedsturnering med låst spil. Fendt er sponsor ved matchen, og der er allerede lagt op til en spændende match med nærmest flaget præmier på alle par 3 huller og en præmie på et par 4 hul med nærmest flaget i to slag.

Dagens menu: Grillet aften – Pølse, brød (ketchup, remo og sennep), bbq kyllingebryst, pastasalat og grillet majs.

----------------------------

Tirsdag d. 16.juli 2019
I flot solskin med høje varmegrader spillede 23 damer ud på Sletten/Parken. Matchformen var stableford. Banerne står skarpe, fairways er tætklippede, så der var godt rul i boldene og greens var hurtige, altså hvad kan man som golfspiller ønske mere.
LS var sponsor ved dagens match, og der var gavekort til de to bedste i hver række til Proshoppen.

Some descriptionSome description

Vinderne var:
A-rækken:
Mette Brejnholt med 38 point
Jane Vaaben med 36 point

B-rækken:

Jeanne Fernel med 39 point
Lene Hansen med 37 point

Så der var lige nogle spillere, der skal reguleres – flot spil.

Birdies:
Jane Vaaben på Sletten 1
Martha Rosenvinge på Parken 5
Lene Næsby på Parken 6

Nærmest Flaget:
Eva Panduro på Parken 8 med 3,57m
Jette Worsøe på Sletten 5 med 9,76 m
Eva og Jette fik hver en flaske vin.

Puttekonkurrencen blev vundet af Lise Balle med 17 slag
Lise fik en æske bolde fra AC-EL

Gavekort til leverpostej:
Kirsten Møller gjorde sig fortjent til gavekortet til en leverpostej fra Grønvalls eftf., idet hun ned ad fairway løb om kap med sin vogn. Flot løbet ind Kirsten.

Gastro 46 serverede en lækker lækker middag.
Stegt kyllingebryst med kartofler, hønsesouce, syltede agurker, rabarber kompot, spidskåls salat m. æble og urtedressing.
Det smagte himmelsk.

Næste tirsdag d. 23.juli.
Der spilles stableford på Parken/Skoven, og LS er sponsor ved matchen.

-----------------------------------------------------

Tirsdag d. 9.juli

Ved gårsdagens match var 27 glade piger ude at spille Stableford på Parken/Skoven. Banerne og vejret gjorde, at betingelserne var helt i top, hvilket også kunne ses på dagens resultater.

Vi havde i går Susan Bergqvist med som gæstespiller, Susan vil rigtig gerne med i LS, men hun venter dog med at melde sig til næste sæson. Vi vil i LS glæde os til at ønske Susan velkommen i klubben.

LS var igen i går sponsor ved dagens match, og der var købt gavekort hos Talal i Proshoppen.

Vinderne var:

Some description

A-rækken

Eva Panduro med 36 point

Jette Hindkjær med 35 point

Mette Brejnholt med 33 point

B-rækken

Anne Rasmusen med 38 point

Susan Bergqvist med 37 point

Inger Marie Holck med 36 point

Birdies:

Eva Panduro på Skoven 2

Lene Næsby på Skoven 5

Jette Worsøe på Skoven 7

Mette Brejnholt på Skoven 3

Lene Bojesen på Skoven 6

Nærmest Flaget:

Martha Rosenvinge på Parken 3 med 4.48m

Lene Bojesen på Skoven 4 med 4.67m

Puttekonkurrence:

Der var rod i papirer og info, så der var to præmier i går

Annette Seemann på putting green 2 med 17 slag

Eva Panduro på putting green 1 med 20 slag

Annette og Eva fik en flaske rødvin

Gavekort til en leverpostej:

Lene Næsby havde undrende set, hvordan Margit Jacobsen havde drivet ud på Parken 1 baglæns, og Margit havde fuldendt banen i zig zag, det fortjener en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Gastro 46 serverede hotte pulled pork burgere, stegte kartofler med aioli dressing og hjemmelavet Coleslaw. Tak for rigtig velsmagende mad.

Næste tirsdag d. 16.juli.

LS er sponsor ved matchen og der spilles stableford på Sletten/Parken.

Gastro 46 serverer byg selv pita eller salat.

-------------------

Tirsdag d. 2.juli 2019

31 vindblæste piger spillede denne dag matchformen Hallington på Skoven/Sletten. Da der samtidig skulle tælles stablefordpoint var der en masse regnskab, der skulle føres, men alle havde styr på pointene, da de kom ind. Godt gået piger.

LS var selv sponsor ved dagens match, og der var købt fine gavekort i Proshoppen hos Talal til de dygtige vindere i de to rækker.

Vinderne var:

Some description

A-rækken:
Jette Hindkjær med 70 Hallington point
Martha Rosenvinge med 67 point
Mette Brejnholt med 67 point

B-rækken:
Annette Seemann med 71 point
Anne Rasmusen med 71 point
Louise Jørgensen med 69 point

Birdies:
Jette Hindkjær og Joan Klokmose på Sletten 9
Louise Jørgensen og Kirsten Møller på Skoven 4
Eva Panduro på Skoven 9
Lis Gormsbøl på Sletten 8

Nærmest flaget:
Jette Worsøe med 3.05m på Skoven 7. Jette fik en flaske vin
Ellen Aagaard med 4.42m på Sletten 5. Ellen fik ligeledes en flaske vin

Putte-konkurrence:
Margit Jacobsen og Jette Pagh fik hver 20 point og der måtte lodtrækning til, som endte ud i Margits favør. Margit fik en æske bolde fra Ac-EL.

Gavekort til en leverpostej:
Gavekortet fra Slagter Grønvalls eftf. gik til dagens fødselar Jette Pagh. Hun blev desuden hilst behørigt velkommen ved indtjekning med teksten.

Tillykke med fødselsdagen i dag, vi håber, du får alle dine puts i hul. Dejlig overraskelse at blive mødt med.

Gastro 46 serverede lækker mexicansk – byg selv tortilla wraps, der manglede ikke på tilbehør, alle tallerkner bugnede. Det smagte rigtig dejligt, så tak til Gastro 46.

Mette havde folder med program og info med til weekendturen d. 8. – 9. september. Turen går til Benniksgaard Golfklub i Sønderjylland. Der var stor interesse for turen, og tilmeldingssedlen, som blev sendt rundt ved bordene, blev hurtig udfyldt. Der er plads til 24 deltagere – husk tilsmelding er først gældende, når der er betalt. Se folder.

Næste tirsdag d. 9.juli

Der spilles Stableford på Parken/Skoven, og LS er igen sponsor ved dagens match.

---------------------------

25. juni 2019

Så blev det sommer med høje temperaturer, sol fra en skyfri himmel og flotte baner. 34 friske ladies mødte op til sæsonens 3. månedsmatch, hvor der blev spillet slagspil i A-rækken og stableford i B-rækken. For 3. gang var matchformerne ”Låst spil” og        ” Sidani årets Lady” i spil.

Martinsen, rådgivning og revision var sponsor ved dagens match, der var fine præmier på spil.

Vinderne blev:

Some description

A-rækken:
Marianne Kristensen med 73 slag
Elisabeth Lemvigh med 73 slag
Ellen Aagaard med 75 slag

B-rækken:
Margit Jacobsen med 35 point
Yvonne Nicolaisen med 34 point
Karin Jørgensen med 34 point

Birdies:
Sletten 2: Elisabeth Lemvigh, Marianne Kristensen og Lis Gormsbøl
Sletten 9: Eva Panduro og Stinne Bonde
Parken 6: Eva Panduro
Parken 1: Lene Næsby
Sletten 7: Yvonne Nicolaisen og Karin Jørgensen
Parken 8: Karin Jørgensen og Joan Klokmose
Sletten 6: Jette Worsøe

Nærmest Flaget:
Marianne Kristensen på Sletten 5 med 2.63
Joan Klokmose på Parken 8 med 1.47
Marianne og Joan fik hver en flaske vin

Længste Drive:
Eva Panduro. Eva fik en håndcreme fra Pedersens Lab.

Hidden Hole:

Lotte Jordan fik 6 point på de to udpegede huller Sletten 7 og Parken 2. Lotte fik en æske bolde fra AC-EL

Færrest Puts:

Elisabeth Lemvigh og Lise Balle sluttede runden med flotte 29 puts. De fik hver en æske bolde også fra AC-EL.

Gavekort til en leverpostej:

Elisabeth fortalte medfølende om Mariannes styrt på banen. Ingen havde set selve faldet, men Marianne skulle have ramt anklen med sit jern og faldt med stængerne lige i vejret. Ikke nok med det, så kom Marianne til skade med sin hånd ved styrte og måtte ha is på hånden, alle andre havde mere brug for is i drikkevarerne i den varme. Marianne får en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Gastro 46 serverede dejlige karbonader med grønærter og nye kartofler samt en dejlig salat. Det smagte rigtig lækkert. Derefter fik vi kaffe/te og kage – uhm.

Næste tirsdag d.2.juli

Vi spiller Hallington på Skoven/Sletten, og LS er selv sponsor ved denne match.

------------------------------

Udflugt til RoyalOak søndag den 23. Juni 2019:

Some description

10 ud af 10 mulige point til RoyalOak for en formidabel dag, hvor vi var 27 friske LS kvinder på søndags-udflugt. Selvfølgelig i forrygende vejr.
Vi blev budt velkomne af Morten Fagerberg, der havde udskrevet scorekort og startlister til os.
Kl. 9.30 mødtes vi på putting-green, hvor Morten kort fortalte om div. lokalregler m.v. – og samtidig tog gruppebilleder af os.
Utrolig smuk og kuperet bane med udsigt over Jels Sø på mange huller – greens også meget velplejede - og hurtige. RoyalOak er absolut et/flere besøg værd!
Efter runden hygge på terrassen med øl/vin/vand – for Morten tilbød os også at udregne vindere – OG taste scores ind. Så total afslapning for bestyrelsen Tak for dét også, Morten.
Derefter en utrolig lækker frokost-buffet med ALT, hvad man kunne ønske sig: 2 slags steg, flødekartofler, alm. små ovnstegte kartofler, kold kartoffelsalat, broccoli salat, alm salat med alt muligt, lækkert hjemmebagt brød, frikadeller, flæskesteg, rødkål, - kan ikke huske alt, men det var meget lækkert. En kok stod og skar for til os – og endnu en herre ryddede op og kiggede efter, om der manglede noget.
Jow jow – vi blev virkelig forkælede, så vi ville i grunden ønske, vi var på week-end ophold
Derefter the og kaffe – og så til præmieoverrækkelsen til de dygtige vindere:

Individuelt spillede vi i en A- og B-række – desuden præmie til de to bedste hold (3 bedste scores talte).

A-rækken:
1. Jette Worsøe med 32 point
2. Jette Hindkjær med 31 point
3. Marianne Kristensen med 31 point
4. Elisabeth Lemvigh med 31 point

B-rækken
1. Lotte Jordan med 39 point
2. Karin Jørgensen med 35 point
3. Margit Jacobsen med 34 point
4. Marianna Bach med 32 point

Holdkonkurrence:
1. Elisabeth Lemvigh, Jette Worsøe, Lotte Jordan og Jette Hindkjær med 118 point
2. Lene Bojesen, Margit Jacobsen, Marianne Bach og Agnethe Kaltoft med 109 point

Nærmest flaget:
Hul 4: Eva Panduro med 14.65 mtr
Hul 6: Jette Worsøe med 4.85 mtr
Hul 10: Marianne Kristensen med 6.85 mtr.

Længste drive:
Jette Hindkjær
Her havde Kirsten Møller sponsoreret et gavekort på massage hos en massør, som er utrolig dygtig. Spørg Kirsten Møller efter visitkort

-----------------------------

18. juni 2019: Torden og lynild OG skybrud – herefter det skønneste vejr:

så endnu en golfrunde, man IKKE vil ind fra…

Some description

64 herlige kvinder deltog i Venindematchen, som blev spillet som en Best ball på Parken/Skoven. Alle mødte tidligt ind (i silende regn, torden/lyn), så GunStart blev udskudt til kl. 16.30. Til gengæld blev det herefter fantastisk skønt vejr, ingen vind, varmt og solrigt, så meget flotte scores i stort set alle 32 flights.

Ikke at forglemme meget højt humør og masser af snak hele banen rundt – herligt.

Restauranten serverede Mørbrad i tomatsauce, små kartofler og to dejlige salater. Tak for mad. Det smagte dejligt. Hov: Også tusind tak fra os alle for kaffen fra jer, som Søren, vores glade banekontrol kørte rundt med til os alle.

De 32 flights var blevet delt op i en A- og B-række: De to spilleres handicap blev lagt sammen – og herefter delt i to lige store grupper.

Ladies Section var selv sponsor på matchen, og vinderne fik gavekort til Talal´s proshop.

A-rækken:
1. Lisbeth Preuss & Ellen Aagaard med 47 point
2. Marianne Kristensen & Agnete Baisgaard med 45 point
3. Jette Hindkjær & Jeanette Rosenmeier med 45 point

B-rækken
1. Pia Fredslund & Yvonne Nicolaisen med 41 point
2. Tine Devantier & Birthe Jørgensen med 41 point
3. Anne Rasmusen & Kirsten Moesgaard med 40 point

Birdies:
Skoven 2 og Skoven 4: Lise Eliasen
Parken 2 og Skoven 6: Jane Vaaben
Parken 3: Lise Balle
Parken 6: Eva Panduro
Skoven 5: Marianne Kristensen

Nærmest flaget:
Parken 3: Marianne Kristensen 3.42 mtr
Parken 8: Hanne Møller med 1.53 mtr
Skoven 4: Jane Vaaben med 2.40 mtr
Skoven 7: Lise Eliasen med 1.30 mtr

Kommende arrangementer:

Søndag den 23/6: Udflugt til RoyalOak:
Søndag morgen er vi 27 spillere til Gunstart kl. 9.00 på RoyalOak – vi glæder os J
Mette har sendt info pr mail til deltagerne.

Tirsdag den 25/6: Månedsturnering fra kl. 14.00. Sponsor: Martinsen
Vi spiller Månedsturnering, incl. Låst-spil på Sletten/Parken. HUSK at få dit låst-spil med ud. A-rækken spiller slagspil og tæller puts – B-rækken spiller stableford.

Ved slagspil skal både nettoscore og stableford score fremgå tydeligt på scorekortet, (så Marlene kan taste EDS-scores ind).

45 års Jubilæumsmatch LS mod MS 24/8:
Tilmeldingen er åben på GolfBox
Læs mere om arrangementet i det nyeste nummer af VGC Nyt

----------------------------

11. juni 2019: En skøn golfrunde, man IKKE vil ind fra…

33 friske kvinder deltog i Modificeret slagspil på Skoven/Sletten. Og: vejrudsigten var IKKE med os, og selv om vi startede i silende regn, og lyden af torden i det fjerne, så lysnede det, og blev pragtfuldt vejr. Og i hvert fald i vores flight, var der ingen af os, der havde lyst til at stoppe – blot snuppe mindst 9 huller mere.

Restauranten serverede Pitabrød med kylling og salat.

Arbejdernes Landsbank var sponsor på matchen, og havde nogle flotte præmier til vinderne af matchen, som blev:

A-rækken:
1. Marianne Kristensen med 69 netto/37 stableford point
2. Jette Hindkjær med 70 netto/36 stableford point
3. Mette Brejnholt med 73 netto/33 stableford point

B-rækken
1. Bente Brynning med 68 netto/38 stableford point
2. Hanne Sindahl med 71 netto/35 stableford point
3. Anne Marie Duschek med 74 netto/32 stableford point

Some description

Birdies:
Skoven 4: Elisabeth Lemvigh, Jytte Skovbo, Hanne Møller
Skoven 5: Marianne Kristensen
Skoven 7: Else Marie Sørensen
Sletten 6: Yvonne Nicolaisen
Sletten 9: Kirsten Møller, Mette Brejnholt

Nærmest flaget:
Skoven 4: Elisabeth Lemvigh 2.82 mtr
Sletten 2: Eva Panduro 6.50 mtr.

Putte konkurrrence:
Jette Worsøe med 19 puts – præmien var 3 logo bolde fra AC El

Gavekort på en stor leverpostej fra Slagter Grønvall:
Gik til Bente Brynning, som på Skoven 4 slog en kort bold ud i det høje græs. Ledte og ledte – og det ene ben forsvandt pludseligt i et rævehul, MED en bold i, ikke Bente´s, men de fandt Bente´s bold et andet sted

Kommende arrangementer:

45 års Jubilæumsmatch LS mod MS 24/8: Tilmelding starter 14/6 kl 12

På fredag, den 14/6 kl. 12 åbner tilmelding på golfbox. Max antal deltagere er 120, så vær klar på tasterne, hvis du skal sikre dig/jer en plads til dette forrygende arrangement. Elisabeth Lemvigh har en artikel med om Jubilæumsmatchen i næste nummer af VGC, som udkommer 19/6.

Næste LS 18/6: Venindematch Parken/Skoven:

Matchen spilles som en best ball, dvs bedste score tæller, som i påfører det separate scorekort. EDS score er IKKE tællende, så for at fremme spillet, hvor vi er 60 spillere, så saml bolden op, hvis jeres makker er i hul. Vejledning bliver lagt på skranken med jeres scorekort/holdscore kort. Vi er klar til uddeling af scorekort fra kl. 14.30. Mødetid på puttinggreen 15.30. Har I ikke afhentet scorekort inden 15.30, ligger de på skranken til jer, incl. vejledning. Altså en ”selv-henter”J

Sponsor er LS med gavekort til Sidani Proshop.

Sidste tilmelding på golfbox er torsdag den 13. juni.

Søndag den 23/6: Udflugt til RoyalOak:

Pris 450,- betales senest 11/6 (i går) via netbank 5398/250344 Arbejdernes Landsbank

Prisen dækker green-fee, frokostbuffet + kaffe og 1 glas vin

Yderligere info bliver sendt fra Mette Brejnholt i en mail til deltagerne

 

Nymfematch:

Næste match skal være færdig-spillet inden mandag den 24. juni

 

Venlig henstilling fra bemandingen ved skranken:

 - Vi har altid sat et skilt op udenfor med: I dag spilles….. (f.eks. Skoven/Sletten) samt spilform. Og altid tee 46 med mindre der står andet på skiltet.

- Dagens LS menu står altid på et skilt ved listerne med indskrivning

- Scorekort: Vi er mange i LS, så tænk på at udfylde jeres scorekort tydeligt og korrekt, gerne med kuglepen i fugtigt vejr. Vi i LS skal gøre scores op – og Marlene i sekretariatet skal taste jeres stableford point ind til EDS-score.

Ved slagspil skal både nettoscore og stableford score fremgå tydeligt på scorekortet.

--------------------------

4. juni 2019:

60 glade og meget friske kvinder deltog i Venskabsmatchen mod Fredericia på Parken/Skoven (37 Vejle-spillere). Pragtfuldt vejr med solskin, så vejrguderne var endnu engang med os. Gunstart kl. 16, og meget højt humør på alle 20 flights.

Ikke mindre højt humør efterfølgende i restauranten, hvor Gastro46 serverede stegt kyllingebryst med salat, flutes og kartofler.

De 10 bedste scores fra hhv. Fredericia og Vejle blev talt sammen – og: Vejle´s LS-kvinder gjorde det bedst med en gennemsnitsscore på 31.3 (Har desværre ikke fået skrevet Fredericia´s scores, men mener, det var 25,ét-eller-andet…)

I hvert fald har vi stadig venskabspokalen i Vejle, som var smukt pyntet med en pink rhododendron.

LS var selv sponsor på matchen, og vinderne fik gavekort til Talal´s pro-shop:

A-rækken:
Lene Næsby 34 point
Marianne Kristensen 33 point
Marchen Risør 31 point

B-rækken
Annette Seemann 35 point
Lotte Jordan 31 point
Ellen Aagaard med 30 point

Birdies:
Parken 2: Annette Seemann
Parken 5: Tine Devantier
Skoven 3: Lise Balle

Nærmest flaget:
Parken 3: Harriet Sørensen 5.35 mtr
Parken 8: Marchen Risør 6.34 mtr
Skoven 4: Lise Balle 2.84 mtr
Skoven 7: Jessie Duus 5.35 mtr

Some description

Kommende arrangementer:

Næste LS 11/6:

Modificeret slagspil Skoven/Sletten: Sponsor Arbejdernes Landsbank

Nymfematch: Næste match skal være færdig-spillet inden mandag den 24. juni

 

Åbent på GolfBox for tilmelding: 

Lørdag den 8/6: Mexican Scramble-turnering i VGC:
Sidste tilmelding i dag – Lise foreslår spillerne at deltage MED overskægJ
NB: På golfbox står turneringen som: VGC InternCup2!

 
Tirsdag den 18/6: Venindematch Parken/Skoven: Sidste tilmelding 13. juni

Søndag den 23/6: Udflugt til RoyalOak: Pris 450,- betales senest 11/6 via netbank 5398/250344 Arbejdernes Landsbank
Prisen dækker green-fee, frokostbuffet + kaffe og 1 glas vin
Tilmeldingsliste er i gang, og vil blive lagt på skranken ved indskrivning næste tirsdag

LS-polo´er: Vi har 2 polo´er klar til udlevering næste tirsdag

---------------------------

28. maj 2019

Så spillede vi den anden månedsmatch på Sletten/Parken. 38 glade og friske piger kastede sig ud i henholdsvis slagspil og stableford på de flotte grønne baner. De tre sløjfer står i år virkelig smukke og velholdte. Både matchformen ”Låst spil” og ”Sidani Årets Lady” var i spil, så der var nok at kæmpe for.

Hanne Møller og Biosol var sponsor ved gårsdagens match. Hanne medbragte et stort og varieret udbud af sit varesortiment, og der var som altid stor interesse for Hannes populære produkter.

Hanne stod selv for præmieoverrækkelsen til de dygtige og glade vindere i de to rækker.

Vinderne blev:

Some description

A-rækken:
Jette Pagh med 74 slag
Marianne Kristensen med 76 slag
Elisabeth Lemvigh med 77 slag

B-rækken:
Karin Jørgensen med 36 point
Jytte Skovbo med 31 point
Lotte Jordan med 30 point

Birdies:
Jeanne Balling på Parken 6

Nærmest flaget:
Elisabeth Lemvigh på Sletten 6 med 3,73m.
Jutta Jensen på Parken 8 med 1,61m
Elisabeth og Jutta fik hver en flaske vin.

Længste Drive:
Lene Næsby. Lene fik en håndcreme fra Pedersens Lab.

Hidden Hole:
Annette Seemann fik samlet fine 4 point på de to af bestyrelsen udpegede huller Sletten 4 og Parken 6. Annette fik en æske bolde fra AC-EL.

Færrest puts:
Jette Pagh kunne nøjes med 30 puts på runden. Jette fik en æske bolde fra AC-EL.

Hanne Møller havde endnu et kort i ærmet. Hun havde en gave til nummer 11-pigen. Lotte Jordan fik en af Hannes effektive klude.

Gavekort til en leverpostej:
Gavekortet gik denne gang til Jessie Duus. Martha fortalte levende om Jessies forsøg på at bruge skovens træer i sit bandespil. Det er som regel aldrig til egen fordel, så det kostede dyrt i slag, men det lød sikkert flot, da bolden ramte træerne ned langs banen. Jessie fortjener for sin indsats til underholdningen en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Gastro 46 serverede biksemad med spejlæg og grøn salat. Vi blev snydt for kage til kaffen, men det er aftalt med restauranten, at vi har en kage til gode en af de kommende tirsdage. Jonas vil på tirsdag komme med en forhåndstilmelding til spisningen gældende d. 11.juni. Her kan man tilkendegive, om man ønsker menuen med salat til 100kr eller en salat med brød til 75kr.

Næste tirsdag d. 4.juni.

Der spilles venskabsmatch mod Fredericia, og der gøres opmærksom på, at man kan tilmelde sig matchen på Golfbox senest torsdag d. 30.maj. Der er gunstart kl. 16.00, men alle opfordres til at møde op på puttinggreen kl. 15.30 til fotografering.

Menuen denne dag er stegt kylling, bagekartofler med urtesmør, hjemmebagt surdejsflute, salat m. dressing, kaffe og sødt. Det lyder rigtig dejligt J.

------------------------------

21. maj 2019:

29 friske kvinder til Stableford fra Tee 52 på Skoven/Sletten. Vejrudsigten var bestemt ikke med os, men trods en hel del regn – og heldigvis senere opklaring og lunt vejr, kom vi alle 29 tilbage til klubhuset igen.

Ny Mundering var sponsor på matchen, og Mette havde hentet fine præmier hos dem.  På torsdag, den 23/5, har de åbent hus for os alle i LS. Tusind tak for jeres engagement og sponsorat til os.

Vinderne blev:

Some description

A-rækken:
Hanne Møller med 35 point
Jette Pagh med 32 point
Elisabeth Lemvigh med 32 point

B-rækken:
Lotte Jordan med 32 point
Tove Mikkelsen med 31 point
Ellen Aagaard med 30 point

Birdies:
Skoven 7: Louise Jørgensen og Lotte Jordan

Nærmest flaget:
Skoven 7: Jane Vaaben med 98 cm

Gavekort til en stor leverpostej fra Slagter Grønvall´s Eftf.

Som sagt var det ret vådt nogle steder i går pga regnen – og Margit Jacobsen har fortjent en stor leverpostej for to forskellige steder at slå til sin bold – og grave den endnu dybere ned. Alle kiggede efter, hvor bolden blev af – men…

Gastro46 serverede en dejlig hakkebøf med bløde løg, fine små nye kartofler og rødbeder og sovs. Og en stor skål blandet salat med feta dressing. Det smagte rigtig godt – tak for dejlig mad.

Kommende arrangementer:

Tirsdag den 28/5: Månedsmatch Sletten/Parken. Sponsor: Biosol v/Hanne Møller. Indskrivning starter fra  kl. 14. Husk at få jeres ”låst-spil”-scorekort med ud
Menu: Biksemad m/spejlæg, surt, salat + dressing/ alternativt blandet grøn salat m/brød + dressing kr. 75,-

Nymfematch: Sidste  frist for afvikling af 1. runde er mandag den 3. juni

Åbent på GolfBox for tilmelding:

Tirsdag den 4/6: Venskabsmatch mod Fredericia Parken/Skoven

Tirsdag den 18/6: Venindematch Parken/Skoven

Søndag den 23/6: Udflugt til RoyalOak: Pris 450,- betales senest 11/6 via netbank 5398/250344 Arbejdernes Landsbank
Prisen dækker green-fee, frokostbuffet + kaffe og 1 glas vin

Tilmeldingsliste er i gang, og vil blive lagt på skranken ved indskrivning næste tirsdag

-----------------------------

7. maj 2019

27 friske vikingemøer trodsede i går vejrgudernes varsler om regn, hagl og kold nord-venstenvind og spillede Parken/Slette i denne rækkefølge. Vi blev forskånet for det våde element, men det var en rigtig kold runde.

La Nouvelle var sponsor ved matchen, og Jeanett Ansbjerg indehaver af La Nouvelle deltog i spisningen. Hun fortalte levende om sit karriereforløb, og hvordan hun i det daglige vægter kreativiteten, det faglige og den enkelte kundes ønsker. Jeanett deltog i præmieoverrækkelsen med lækre poser og gaveæsker fra sin butik. Der var mange, der sendte lange blikke efter de flotte gaver. Så god appetit til de heldige vindere, når de går ombord i de søde sager.

A-rækken:
Hanne Møller med 31 point
Jane Våben med 30 point
Jette Hindkjær med 29 point

B-rækken:
Lotte Jordan med 34 point
Anette Mathiasen med 31 point
Lilly Schmidt med 31 point.

Birdies:
Lilly Schmidt på Parken 3
Jane Våben på Sletten 3
Jette Hindkjær på Parken 2

Nærmest flaget:
Ellen Aagaard på Parken 3 med 4.48m. Ellen fik en flaske vin
Der var desværre ikke nogen, der nåede på greenen i 2. slag på Sletten 4.

Gavekort til en leverpostej:
Joan Klokmose i kamp mod banens trægiganter. Joan kæmpede en brav kamp på flere huller med disse imponerende fænomener, men måtte til sidst give op, da bolden lagde sig til rette dybt nede i en træstub. Ja sådan kan det gå. Joan fortjener for sin indsats for træernes bevaring en leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Puttekonkurrence:
Yvonne gennemførte i flot stil putting green 1 med flotte 19 slag. Yvonne fik en æske bolde fra AC-EL.

Gastro 46 serverede en lækker ret af mørbrad a la creme med svampe med ris, dejlig sprød salat med en utrolig velsmagende pesto. Tak for dejlig mad.

Bestyrelsen har fået en henvendelse fra Gastro 46, som gør opmærksom på problemet med hensyn til tilvalg af en salat i forhold til den af restauranten valgte menu. Der er fra gang til gang forskel på, hvor mange piger, der ønsker en salat frem for menuen, derfor oplever Jonas og Pernille et stort spild/mangel af råvarer/mad. Fremover vil der hver tirsdag sammen med menuen blive serveret en stor skål salat og dermed ikke mulighed for at købe en individuel salat. Er man allergiker eller vegetar, får man selvfølgelig stadig en salat.

Mette opfordrede til at melde sig til holdmatchen på søndag. Tilmelding foregår via golfbox.

Der blev sendt informationsskrivelse rundt ang. tilmelding til udflugten søndag d. 23. juni til Royal Oak.

Ligeledes informerede Mette om, at der er åbnet på golfbox for tilmelding til venskabsmatchen mod Fredericia d. 4.juni.

Der blev sendt en seddel rundt med tilmelding til modeshowet hos Ny Mundering onsdag d. 23.maj kl. 18.30.

Der gøres endnu en gang opmærksom på, at indskrivning til dagens match senest kan ske kl. 15.20, så spillerne kan nå at spille ud senest 15.30.

Næste tirsdag d. 14.maj.

Der spilles bøgematch, så der spilles ikke LS.

Some description

------------------------------

30.april 2019

Så blev det igen tirsdag – en solrig varm en af slagsen. 46 dejlige damer spillede månedsmatch dvs. stableford i B-rækken og slagspil i A-rækken. Der er foretaget justeringer i de to rækker, så der nu er lige mange spillere i hver række.  A-handicap til med 22, og B-handicap fra og med 22,1. Husk når der tælles sammen på scorekort for slagspil, at der både anføres antal slag, antal put og stablefordpoint – dette til Marlene, som skal indberette til EDS.

Vi tog ligeledes hul på sæsonens match ”Låst Spil”, som kører over alle 6 månedsmatcher indtil d. 10/9. Det gælder her om, at lave sit eget ”Låst Spil” med en så høj score som muligt. Husk at få markøren til at underskrive kortet. Der er ved skranken rigtig travlt denne dag, så vær venlig at ha udfyldt og underskrevet kortene, inden de afleveres.

Christina fra C Beauty and Care var i går sponsor ved matchen, og selv om hun i denne uge har travlt med sit jubilæum, ville hun gerne komme og deltage i præmieoverrækkelsen til de tre vindere i henholdsvis A- og B-rækken, og fortælle om nogle af sine produkter. Christina mindede os om vigtigheden af at bruge solcreme af hensyn til mindskelse af rynker, det er der jo ingen af os, der ønsker at få. Ligeledes havde hun medbragt forskellige produkter til den daglige pleje, der var denne dag 10% på produkterne. Samtidig gav Christina 20% på aftaler i klinikken lavet i går til månedsmatchen. Tusind tak til Christina og tillykke med jubilæet.

Some description

Vinderne blev:

A – rækken:
Marianne Kristensen med 72 slag
Anita Simonsen med 72 slag
Jette Hindkjær med 74 slag

B – rækken:
Jessie Duus med 37 point
Anette Mathiasen med 36 point
Aino Andersen med 35 point

Birdies:
Jette Pagh på Parken 8
Anita Simonsen på Parken 4
Judith Domino på Parken 2 og Parken 9
Lise Balle på Sletten 7

Some description

Nærmest Flaget:
Jette Worsøe på Parken 3 med 1.27, Jette fik en æske bolde fra AC-EL
Lise Balle på Sletten 4 i andet slag med 10.35. Lise fik en flaske vin

Længste Drive:
Marianne Kristensen. Marianne fik en håndcreme fra Pedersens Lab.

Hidden Hole:
Lotte Jordan fik samlet flotte 6 point på de af bestyrelsen to udpegede huller Sletten 1 og Parken 7. Lotte fik en flaske vin.

Færrest put:
Anita Simonsen nøjedes i går med 27 puts på runden. Anita fik en flaske vin.

Gavekort til leverpostej:
Gavekortet gik denne gang til Mette Riis. Mette var kommet på skovtur. Hun sprang elegant ned i strafområdet og slog desperat på drænrør for igen at komme op på fairway. Det krævede sin kvinde, Mette fortjener en stor leverpostej fra Slagter Grønvalls eftf.

Puttekonkurrence:
Vi måtte ud i en lodtrækning, da både Marchen og Martha opnåede flotte 18 slag på putting green 2. Martha vandt en æske bolde fra AC-EL

Gastro 46 serverede i går en dejlig lasagne med frisk salat og pesto samt lækre salater. Efterfølgende blev der serveret kaffe og te med små søde mundhapsere. Tak for dejlig mad til restauranten.

Jette Hindkjær har nu taget tilmeldingerne til Nymfematchen med hjem og vil lave en plan over kampene, der skal spilles. Vi har i år slettet taberrunden, da der sidste år var alt for mange af kampene, der skulle afgøres ved lodtrækning.

Der blev uddelt bluser med LS-logo til de første, der har bestilt, og der er bestilt flere bluser hos Talal. I får dem så hurtigt som muligt herefter.

Næste tirsdag d. 7.maj

Der spilles stableford på Parken/Skoven og La Nouvelle er sponsor ved matchen. Vi registrerer løbende jeres point til ”Sidani Årets Lady”, så I behøver ikke gøre noget desangående ud over at møde op og spille godtJ.

-------------------------------------

23. april 2019

I fint solskin men strid modvind mødte 34 friske piger op til gårsdagens match endnu en gang på Sletten/Parken. Det så dog ikke ud til, at den stærke vind havde nogen indflydelse på spillet set ud fra de fine scores.

Det var nu anden gang, der blev delt point ud til matchen ”Sidani Årets Lady”.

Sidani Proshop var i går sponsor ved matchen og Talal og Christina havde fine gaver med til de dygtige vindere i både A – og B – gruppen. Vinderne blev:

Some description

A – rækken:
Jette Hindkjær 38 point
Eva Panduro 35 point
Else Marie Sørensen 34 point

B – rækken:
Kirsten Larsen 41 point
Aino Andersen 38 point
Hanne Sindal 37 point

Birdies:
Lene Næsby på Sletten 3
Aino Andersen på Parken 6
Eva Panduro på Sletten 2, Sletten 6 og Sletten 7
Jette Hindkjær på Parken 7 og Parken 8
Else Marie Sørensen på Parken 6
Susanne Lynggaard på Sletten 2
Pia Fredslund på Parken 6

Nærmest flaget:
Annette Seemann på Sletten 5 med 6.89m. Annette fik en pakke bolde fra AC-EL
Lise Balle i andet slag på Parken 5. Lise fik en flaske vin.

Gavekort til en leverpostej:
Lene Næsby fik et gavekort til en leverpostej fra Slagter Grønvalds eftf. for at ha spillet fodbold med et flyvsk stykke sølvpapir ned af fairway på Parken 1. Lene forsøgte ihærdigt at springe for at sætte foden på det drilske sølvpapir, hvorved hun tabte sin bananskræl, så der var efterfølgende en del oprydning på banen, før spillet kunne genoptages.

Gastro 46 serverede dejlige frikadeller, kartoffelsalat med spidskålssalat og perlebyg og en velsmagende dressing. Tak for dejlig mad til restauranten.

- Det går lidt langsomt med tilmelding til nymfematchen, sidste frist er tirsdag d. 30/4, så jeg hænger sedlen med tilmelding ind på opslagstavlen i damernes omklædning, så håber vi, der kommer flere på listen for at matchen kan gennemføres.

Næste tirsdag d. 30/4

C Beauty and Care er sponsor ved månedsmatchen. Der spilles Sletten/Parken, A – rækken spiller slagspil og B – rækken spiller stableford. Der vil ligeledes være præmie til længste drive på et af banens par 5 huller.

”Sidani Årets Lady” er også i spil med point ved denne månedsmatch.

Vi starter ved denne månedsmatch også op med ”Låst Spil”, så alle får ved start udleveret deres ”Låst Spil” kort, husk at markøren skal signere de låste huller på kortet.

Der åbnes op for tilmelding til dagens match kl. 14.00, og der må laves aftaler, gerne 3 – mandsaftaler.

-------------------------------------

16. april 2019  

26 forårsfriske piger gik i går 18 huller på Sletten – Parken i fint solskinsvejr. Vi tog hul på ”Sidani Årets Lady” match, hvilket betød at de tre vindere af A- og B-rækken fik henholdsvis 5 – 4 og 3 point, de øvrige spillere fik 1 point, så nu er det spændende, hvem der samler flest point sammen i løbet af sæsonen. Ved pointlighed den sidste spilledag, bliver der omspil på Parken 9 med en masse glade piger som tilskuere ned langs banen.

LS var sponsor ved matchen i går, det skal dog siges, at præmierne til vinderne bliver overrakt næste tirsdag, da de ikke var fremkommet. Vinderne blev:

 Some description

A-rækken:
Jette Pagh 32 point
Hanne Møller 31 point
Jette Hindkjær 29 point

B-rækken
Lene Næsby 33 point
Lotte Jordan 33 point
Margit Jacobsen 32 point

Birdies:
Lene Næsby på Sletten 5
Jette Pagh på Sletten 6
Jette Hindkjær på Sletten 7
Marianne Kristensen på Sletten 8
Jane Våben på Parken 3 og Parken 5

Nærmest flaget:
Jette Pagh på Sletten 6 med 3.26, Jette fik en flaske vin fra Vin & Vin.
Hanne Sindal modtog et gavekort for ”Dagens historie”.

Hanne foreslog, at man indførte en præmie for at ramme træet på Parken 5, det skulle være en træstamme fra bageren.

Gastro 46 serverede en velsmagende grønsagstærte med kylling, salat og pesto. Det smagte rigtig godt, så tak for det. Det er aftalt med restauranten, at der bliver lagt dug på bordene fra næste tirsdag.

-         Bestillingslisten med LS-polo gik en omgang, det kan stadig nås at blive skrevet på listen.
-         Tilmelding til Nymfematchen blev også sendt rundt og sidste tilmelding er d. 30. april.
-         Ligeledes er der stadig åben for tilmelding til ”Låst spil”, som første gang spilles til månedsmatchen d. 30.april – også selv om der skal lægges op.

Næste tirsdag d. 23/4:
Sidani Proshop er sponsor denne dag, og der spilles Skoven – Sletten.
Scores er tællende, ligesom ”Sidani Årets Lady” igen er i spil med point.

HUSK sidste bold går ud 15.30 fra klubhuset, så indskrivning senest 15.20.

--------------------------------------

9. april 2019:

31 friske kvinder klar til at spille 9-huller, som Jernladies på Sletten. Vi måtte KUN bruge jern og putter – og det blev alligevel til flotte scores. LS var selv sponsor på matchen, og vinderne blev:

A-rækken:
1. Jette Worsøe 16 point
2. Jette Pagh 14 point
3. Marianne Kristensen 14 point

B-rækken:
1. Louise Jørgensen 16 point
2. Pia Fredslund 16 point
3. Jessie Duus 14 point

Birdies:
Marianne Kristensen Sletten 2

Nærmest flaget:
Ingen (Sletten 6)

Kl 18 serverede Gastro46 en meget lækker ”smør-selv” smørrebrødsbuffet / en stor og lækker Ceasar Salad, til dem, der helst ville have salat. Det smagte rigtig godt. Tak for dejlig mad – OG for kaffe med sødt, som Gastro46 gav til os alle.

Mette informerede om følgende:

- De første ca 25 bestillinger på LS-polo´erne blev afleveret til Talal i går – I kan stadig bestille, vi har en bestillingsliste liggende ved skranken/bliver sendt rundt næste tirsdag også

- Nymfematchen er åben for tilmeldinger – sidste tilmelding er 30. april

- Har du endnu ikke betalt kontingent, bedes du overføre på  konto: 5398-250344 (Arbejdernes Landsbank)

- Madforslags-listen er afleveret til Gastro46

Kl. 19-21 kom Niels Svenningsen og opdaterede os om de nye Golf-regler. Vigtigt er, at vi alle læser Lokalreglerne for Vejle Golf Club – specielt lokalregel E5, og husker IKKE at tage en provisorisk bold med. Ligeledes fortalte Niels, at man kan downloade en fremragende App med de nye regler. Vi fik desuden mulighed for at købe den lille regelbog til 30 kr.

Tusind tak til Niels for gennemgangen af  de nye regler.

Some description

Næste tirsdag, 16/9:

Sidani Proshop skulle have været sponsor, men vi har byttet rundt, så Sidani derfor er sponsor den 23/4. LS er selv sponsor, og baneforløbet er Parken/Skoven.

Scores er tællende, ligesom ”SIDANI Årets Lady” nu er i spil (med point)

Desuden har vi startet salget af ”låst-spillet” op, som kan spilles første gang til Månedsmatchen den 30. april. Pris 50 kr kontant.

Vi har fået 7 nye medlemmer i LS – herligt.

HUSK, at sidste bold går ud 15.30 fra klubhuset, så indskrivning senest 15.20.

Some description 

-----------------------------------

2. april 2019:
34 glade kvinder klar til at spille sæsonens første match: 9-hullers Texas Scramble på Sletten. Solskin og frisk vind, og skønt at se så mange klar fra første LS.
Meget positivt også at se 7 nye ansigter i LS-regie. Vi byder jer alle meget velkomne

LS var selv sponsor på holdmatchen, og vinderne blev:
(netto slagspil):
1. Yvonne Nicolajsen, Andrée Madsen, Birthe Vestergaard med 23 slag
2. Pia Fredslund, Susanne Lynggaard, Joan Klokmose med 26 slag
3. Margit Jakobsen, Lotte Jordan, Elisabeth Lemvigh med 27 slag
Nærmest flaget Sletten 6:
Jette Pagh med 4.43 mtr

Efter endt spil satte vi os til bords, efterhånden som vi kom ind, og kl. 18.15 serverede Jonas og Pernille fra Gastro46 en lækker aspargessuppe med kylling samt friskbagt surdejsbrød. Herefter kaffe & sødt. Det smagte dejligt.

Så blev det LS´s formand, Mette Brejnholt´s tur til at informere om den kommende sæson´s forskellige tiltag, gennemgang af info-folderen, som Mette også havde med, samt diverse andre tiltag, som dagsudflugt, week-end tur, jubilæumsmatch samt et hav af andre informationer:
Her kan bl.a. nævnes:
- Sidani Proshop Modeshow mandag den 8. april kl. 18
(I kan stadig nå at melde til – kontakt Proshoppen for tilmelding)
- LS-polo (sort med rødt LS-logo broderet på). Vi 4 fra bestyrelsen havde vores på – og de blev delt ud til alle dem, der gerne ville prøve dem. Vi har bestillingslisten med næste tirsdag også.
I går blev der bestilt 20 stk. Pris ca. 350 kr.
- Mad-forslags liste til Gastro46 blev efter ønske fra restauratørerne sendt rundt – den får en tur mere rundt næste tirsdag også
- Låst-spillet sælges fra næste tirsdag – husk en 50,- hvis du vil være med
- PinkCup-poloer: Elisabeth havde første portion bestilte PinkCup-poloer med. Meget flotte. Hvide – med og uden ærmer. Du kan stadig bestille hos Elisabeth. Se tidligere opslag her på siden. Der bliver IKKE spillet PinkCup i Vejle i år.
- Venskabsmatcher. I år kommer Fredericia her til, derefter ude mod Lillebælt. Sidste år med Lillebælt. Skal vi finde en ny venskabsmatch-klub? Horsens, Kolding, Juelsminde, Hedensted blev nævnt.
Nymfeturnering: Sidste tilmeldingsfrist er rykket til 30. april

Næste gang: 9 april: spiller vi 9-huller på Sletten som Jernladies. Det betyder, at du KUN må bruge jern og din putter.
Efter spisning kl. 18.15 kommer Niels Svenningsen og fortæller om de nye golfregler.
Margit Jacobsen (ny i LS-regie) fortalte, at man på dette link kan afprøve de nye regler:
www.Golf.dk/regelprove
Maden næste tirsdag bliver Smørrebrød

Some descriptionSome description