1757
 

2. division, senior

Sidst opdateret 20. august 2019

2. div.
Lørdag gik vi ind til weekendens matcher med en teoretisk mulighed for at kunne rykke ned. Det krævede 2 sejre til Give og 2 nederlag til os. Lørdag var desværre et skridt i den forkerte retning da vi tabte ude mod Give om lørdagen. Om det var omstillingen til de hurtige greens vi er blevet vant til i Vejle, til langsommere greens i Give er svært at sige. Jette vandt selvfølgelig ligesom Peter Aarestrup.

Søndag
Hjem til Vejle og bedre vejr mode Dejbjerg, som vi havde slået ude. Vi kunne stadig rykke ud, så vi strammede ballerne. Alle singler vandt pånær lørdagens mandlige vinder.

Vi slutter på en 2. plads i puljen hvor Breintholtgård rykker op.

Kvalifikationen
Odense havde taget oprykningspladsen suverænt, så lørdag var det 2. pladsen der skulles spilles om hjemme mod Juelsminde. Det krævede 2 points hjemme  og det fik vi takket være en fantastisk indsats af Jette Worsøe, der trak Lars 'speed Hansen', op så de sammen kunne vinde foursome. 
Derudover vandt Palle 'iskold' Jensen og 'grand old man' Brian Danebod. Stærk indsat af vores indhop Anita Simonsen, der kun tabte knebent til en med det halve i hcp.

Søndag besøgte vi Odense og de er bare for stærke så vi taber 12-2. Kun captain Danebod vandt. 

Vi slutter på 2. pladsen og Odense rykker op.

Tak til alle der har bidraget med hård fight og højt humør. 

 

For Senior division
Paul S.