1761
 

Træning


Der trænes i 2 aldersopdelte hold, og træningstidspunkterne er:

Torsdag kl. 16:30 - 17:45 – Årgang 2007 - 2010
Torsdag kl. 17:45  -19:00 – Årgang 2002 - 2006

Lørdage kl. 13:00 - 15:00 alle

Første træningsuge er uge 14.
Planlagte aflysninger vil I kunne se i sæsonkalenderen. Skulle der med kort varsel ske ændringer i træningstidspunkter eller være aflysninger, så vil der komme orientering på Facebook gruppen.

Juniorkalender 2019 Kalender for 2020 kommer snarest.

Træningskoncept:
Der trænes i 2020 efter DGU træningskoncept, som er udviklet i samarbejde mellem DGU og PGA. Det giver den mest afvekslende træning for juniorerne. Den golfspecifikke del af træningen foregår som stationstræning, hvor der ved hver træning som udgangspunkt er 2-3 stationer, som juniorerne skifter mellem i mindre grupper. I 1-2 af stationerne er der golfteknisk træning, som PGA Pro Talal Sidani og hans proassistenter står for, mens der ved en station er golføvelser og små konkurrencer. På stationen med golføvelser og små konkurrencer indgår hjælp fra forældre, hvis der er behov for dette.
Så når trænerteamet på Facebook gruppen beder om hjælp til træningen, så venligst meld positivt tilbage. (Det er ikke en forudsætning at man selv er golfspiller)

Den gode træningskultur:
Sidste år havde vi i den yngste træningsgruppe nogle juniorer, som af forskellige årsager havde vanskeligt ved at forholde sig i ro, og lytte til trænernes instruktioner. Der skal være plads til alle juniorer i Vejle Golf Club, og der skal udover golf naturligvis være plads til det sociale aspekt og de sjove indslag. Men samtidig så må I forældre gerne tale med jeres børn om den gode opførsel. (Se i øvrigt afsnit med VGC ”10 gyldne regler”).
Det er suverænt trænerteamet (Talal & Co.) der styrer træningen, men forud for sæsonen har vi naturligvis afstemt forventninger juniorudvalg og trænerteam imellem.

Forælderengagement
Vi ser gerne, at man som forælder engagerer sig i sit barns træning og hjælper med kørsel til turneringer og lign. Men trænerteamet ser helst, at forældre ikke er sammen med barnet under selve træningslektionerne. Nogle børn kan bedre koncentrere sig, hvis mor eller far ikke er der, mens andre børn kan blive usikre, hvis der står forældre lige ved siden af. Derfor opfordrer vi til, at forældre udnytter tiden til selv at træne, nyder en kop kaffe i klubhuset eller udforsker den skønne omkringliggende natur. 

 

Some description