1289129012881291
 

Club 37

Some descriptionSome description

Så er vi på banen igen!

Sommerferien er forbi (for de fleste af os) og vi er klar til at genoptage spillet lørdag eftermiddage i resten af august og september måned. Vi har reserveret starttid i golfbox til 3 flights, og hvis/når vi bliver flere, så øger vi også reserveringerne. Hensigten er at møde nye/andre mulige medspillere, og få gode tips og tricks til golfspillet. Vi spiller fra tee 37, fordi den kortere bane er medvirkende til, at du skal opleve banen er lettere! Planen for resten af august måned er, at vi spiller Skoven lørdag den 17. august, Sletten lørdag den 24. august og Parken lørdag den 31. august. Vi glæder os til at se dig.

Bemærk; Medlemstilbud

Lørdag den 10. august kl 13.30 - 15-00 holder træner Talal Sidani clinic for Medlemmer med 37+ i handicap. Gennemgang af træningsmuligheder i efterårssæsonen med fokus på de udfordringer, som man har på banen. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding via golfbox:

Lørdag den 11. august har klubben arrangeret en Makkerturnering, hvor vi opfordrer medlemmer med hcp 37 + at deltage. Matchformen er Grensome, hvor det (kan være) en fordel at have en erfaren makker, så man bedst udnytter kombinationen af højere handicap og solid erfaring. Tilmelding foregår via golfbox.

Spil selv i juli måned:

Sommeren er over os. I juli måned holder vi sommerpause i Club 37. Vi sætter træningstilbuddene på pause og opfordrer medlemmerne til frit spil på banen. Men der vil ikke være en mentor om lørdagen til at organiserer eventuelt spil fra tee 37, til gengæld forventer vi mindre trafik på banen, særligt eftermiddag og aften fredag, lørdag og søndage, så her er der tid og plads til at blive tryg ved spillet på stor bane.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

CLUB 37 er for dig!

Spillere, der har gennemført TryOut-forløbet og bestået prøven til spil på stor bane, er automatisk blevet en del af fortsættelsen, Club 37.

Som medlem af Club 37 vil du modtage invitationer til forskellige typer arrangementer, både af social og golfmæssig karakter, for at sikre du er en del af Vejle Golf Club, at du har mulighed for at møde andre medlemmer og giver dig bedre forudsætninger for at få glæde af dit medlemskab.

Med udgangen af hver sæson vil vi invitere alle i Club 37 til evalueringsmøde, hvor du kan bidrage med feedback og nye ideer til arrangementer, som du kunne tænke dig i din klub. Her fortæller Club37-udvalget om nye planer, og der er rekruttering til udvalgets fortsatte arbejde. I 2019 er evalueringsmødet planlagt til tirsdag den 22. oktober kl 16.30.

Du kan komme i kontakt med Club 37 udvalget ved at rette henvendelse til formand Keld Hertz Hansen, tlf. 20215575, mail: kdzhertz@aab-net.dk, eller klubbens sekretariat.