1757
 

Nyheder

Sidst opdateret 19. september 2019

Lørdag semifinale mod Hillerød

I august kvalificerede elite division damerne sig til medaljeslutspillet som blev afviklet den forgangene weekend i Aarhus golf Club. På en blæsende lørdag skulle pigerne op mod 2. Pladsen fra øst puljen, Hillerød. I formiddagens foursomes tabte Iben og Camilla desværre deres match tidligt (5&4), dermed var det op til Linette og Stephanie at sørge for point i frokost pausen. De førte deres match det meste af runden, men måtte desværre nøjes med en deler. I eftermiddagens match blev Iben udskiftet med Kathrine. Desværre, var der ikke meget der kunne stilles op mod velspillende Hillerød og Vejle taber 3 singler og taber dermed kampen til Hillerød.

Dagens højdepunkt sørgede Linette for, hun nøjes ikke med at vinde over Hillerøds første single, på hul 15 præsterede Linette det ultimative slag og lavede et "slam dunk" med sit 6 jern for hole in one! Hør med om den: link til golf.dk artikel

Resultat: Vejle - Hillerød 3-9


Søndag bronzekamp mod Aalborg

Aalborg tabte semifinalen til Smørum og dermed var der igen i år jysk opgør i bronzekampen. Til matchen mod Aalborg blev der skiftet en del i holdopstillingen og en ung foursome med Malene og Katrine skulle afsted i den først match. Selvom de leverede flot golfspil kunne de ikke stille meget op mod modstanderne fra Aalborg. I den anden foursome spillede igen Linette og Stephanie, og igen i dag førte de det meste af vejen, denne gang fik de dog hentet begge point med en 3&1 sejr. Dermed var alt lige inden frokost. Stephanie blev udskiftet med Camilla, som dermed spillede den forreste single. Linette i førstesinglen fortsatte det fremragende spil og sætter tidligt 2 point på kontoen (5&4), de andre 3 matcher var meget tætte. Malene og Katrine kæmpede flot men måtte desværre se sig slået på hul 17. Dermed ville det kræve en sejr i den sidste single for at fremtvinge omspil. Camilla var bagud det meste af runden men kom flot tilbage i matchen. Hun måtte desværre nøjes med at dele sin match som var nede af hul 18, og dermed taber vi bronze kampen med mindst mulig margin. En skuffelse for holdet som havde håbet på at få mere ud af weekenden, men nu ser frem til en pause inden vi igen jagter medaljer til næste sæson.

Resultat: Vejle - Aalborg 5-7

Til slut skal der lyde en stor tak til alle de fremmødte som tog turen til Aarhus for at støtte os i medaljeslutspillet og også en tak til alle dem, som har bakket op om holdet i løbet af sæsonen, vi ses til foråret.

 /Stephanie Bertelsen

------------------------------------------

Josephine vinder collegeturnering i USA

 

Josephine Bertelsen er tilbage på college i USA efter sin sommerferie i Danmark.

3 flotte runder og en samlet score på +4 sikrede hende sejren i sin første turnering efter sommerferien.

Josephine vinder med 1 slag til nr 2, men med et stort spring til 3. pladsen som slutter i +12.

Udover den individuelle sejr blev det ligeledes til sejr for Josephine med sit hold.

 

Stort tillykke.

 

Marianne Linde 

Sportsudvalget

 

Link til resultatet: http://results.golfstat.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=player&tid=19387

 

---------------------------

Linette vinder Varderama Open

 

Med en finalerunde i 2 under banens par sikrede Linette Holmslykke sig i weekenden en flot sejr i eliteturneringen Varderama Open.

3 flotte runder og en samlet score på +4 - flot spillet og stort tillykke til Linette.

 

https://www.golf.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1845811/leaderboard/1915745

 

Marianne Linde

Sportsudvalget 

-----------------------------

Sølvmedalje og banerekord til Katrine Toftgaard Pedersen ved junior DM

Some description

Katrine har i denne uge spillet virkelig flot til DM for juniorer i Varde Golfklub. Mandag blev der spillet 36 hullers slagspilskvalifikation, hvor hun ender på en 4. plads. De sidste 18 huller spiller Katrine i 1 under banens par og dermed sætter hun ny banerekord, da pigerne spiller fra tee 57.

De 16 bedst placerede fra slagspilskvalifikationen er kvalificeret til hulspil, hvor Katrine i 1. runde møder Kajsa Landstrøm som er landsholdsspiller. Deres match bliver først afgjort på 19. hul, hvor Kajsa Landstrøm har puttet ud for par og Katrine holer et 7 meter birdie put for at vinde. I kvartfinalen går det lidt nemmere, hvor Katrine vinder 5-3 over Lærke Larsen.

Onsdag skulle der spilles semifinaler og finale. På papiret mødte Katrine en hård modstander i semifinalen - Natacha Høst Husted, landsholdsspiller og netop vundet EM for hold, men det blev igen til en sikker sejr på 5-4 til Katrine.

Næste opgave var finalen og endnu en virkelig dygtig modstander - Cecilie Leth Nissen, som ligeledes var med på det vindende hold ved EM. Finalen blev afbrudt pga torden, men desværre hjalp det ikke for Katrine, som måtte se sig slået af en virkelig velspillende modstander. Cecilie lukkede matchen med birdie på de sidste 3 huller og dermed var medaljerne fordelt. 

Stort tillykke fra os alle i eliteafdelingen til Katrine.

Marianne Linde
Sportsudvalget

--------------------------

Spændende weekend for både divisions- og regionsholdene

I den kommende weekend spilles der om medaljer i elitedivisionen på The Scandinavian ved Farum. Vores dame 1. hold har kvalificeret sig ved at vinde vestpuljen helt suverænt.

Lørdag spilles der mod Kokkedal, hvor der spilles foursome om formiddagen og singler om eftermiddagen. Søndag spilles der igen 36 huller - modstanderen afhænger af hvordan Vejlepigerne klarer sig lørdag - og ligeledes hvordan holdene i den anden pulje spiller. De deltagende hold er Ålborg, Kokkedal, Smørum og Vejle.

Holdet i weekenden er:
Iben Thaysen Sass Hvass
Anne-Sophie Friis
Katrine Toftgaard Pedersen
Malene Meldgård Arildsen
Stephanie Bertelsen
Camilla Christensen

Vores andet damehold har ligeledes været suveræne i deres pulje og vundet. Der spilles oprykningsspil lørdag på Vestfyns bane mod Åskov. Der spilles hulspil over 18 huller - helt på samme måde som divisionskampene bliver spillet.

Holdet lørdag er:
Katrine Toftgaard Pedersen - Katrine fortsætter efter kampen til Scandinavian.
Christina Skou
Charlotte Holst
Janneke Schiøler Andersen
Marianne Linde

3. holdet for herrerne har vundet deres pulje i Danmarksserien og spiller søndag oprykningsspil i Breinholtgård.

Holdet er:
Jacob Schødt Thomsen
Mikke F. Iversen
Brian Danebod
Christian Vedel Egly
Paul Sørensen
Claus Frandsen
Michael Kaltoft

Derudover har både Veteran Elite og A-holdet i regionsgolf vundet alle deres kampe og er klar til at spille landsfinale.

Flot spillet - held og lykke til alle holdene fra Sportsudvalget.

 

/Marianne Linde
Sportsudvalget

---------------------

Linette vinder Bravo Tours Masters

 

Efter 3 flotte og meget stabile runder i 73 slag vinder Linette Bravo Tours Masters, som blev spillet i Herning.

Hun vinder med hele 11 slag til nr. 2, så virkelig flot spillet i suveræn stil.

Resultat kan du se på nedenstående link. 

https://www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=1030#/competition/1342783/leaderboard/1442521

 

Mange hilsner

Marianne Linde
Sportsudvalget

----------------

Vejlespillere med i DIAC/DILAC

Some description

Vejlespillerne Linette Holmslykke og Iben Sass Hvass spiller i disse dage med i én af de største amatør turneringer, som spilles i Danmark. Den bliver spillet i Silkeborg Ry Golfklub fra onsdag d. 4/7 til lørdag d. 7/7.

24 damer stiller op i turneringen, hvor 1. reserven på ventelisten har 0,9 i hcp, så ingen tvivl om -  niveauet er meget højt.

Der bliver naturligvis også spillet en herrer række, hvor der er tilmeldt 96 spillere - her er cuttet 0,8 i hcp for at få adgang til turneringen.

Flere landsholdspillere er med i begge rækker - så skulle du have lyst til at se flot golf og støtte op om vores 2 dygtige damespillere, så tag turen til Silkeborg.

Link til starttider og scores kan du se her:

https://www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=1030#/competition/1399359/teetimes/2/0

https://www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=1030#/competition/1399359/leaderboard/1498747

 

Mange hilsner

Marianne Linde
Sportsudvalget

------------------

Lørdag blev årets første afdeling af DGU Girls Only Tour 2018 afviklet i Dragør Golf Klub. 

I A-rækken med 2 x 18 hullers slagspil fra scratch fik Vejle Golf Club et super resultat med hjem. Katrine Toftgaard Pedersen fik i et felt med 24 spillere en suveræn sejr med 10 slag ned til nr. 2 efter 2 runder i hver 79 slag. 

Med dette flotte resultat og nyt handicap, så spiller Katrine fremadrettet på DGU Elite Tour for piger, hvor næste afdeling afvikles primo juni i Sæby. 

Stort tillykke til Katrine.

 

Mange hilsner

Marianne Linde

Sportsudvalget

--------------------

OPLEV ELITEGOLF PÅ FØRSTE RÆKKE I VGC
WEEKENDEN D. 17. – 18. JUNI 2017

Some description

Eliteholdet 2017

I den kommende weekend spiller alle VGC´s 5 elitehold på hjemmebane, hvilket giver en unik mulighed for klubbens medlemmer at opleve god golf på forreste række!

Sportsafdelingen opfordrer til – og håber på – stor opbakning interesserede medlemmer, så vi i fællesskab kan skabe en særlig stemning på og omkring banen i denne weekend.

For klubbens mange nye medlemmer er det også chancen for at få sat ansigt på klubbens dygtigste spillere, og mulighed for at lure dem kunsten af – både på driving range og på banen.

Især omkring greenen på PARKENS hul 4, hvor spillerne kan opmuntres af positive tilkendegivelser og applaus (ved indspil til greenen og ved ud-putning), håber vi at mange publikummer vi forsamle sigog skabe ekstraordinær god stemning, som kan tages med på hullerne 5 – 6 – 7, der ofte er de afgørende i hulspilsmatcher i VGC.

Publikum er selvfølgelig også meget velkommen til at lægge vejen forbi Sletten 9 og Parken 1, hvor det tunge skyts tages op af baggen, og hvor mange af spillerne går efter green i 2 slag.

Restauranten har lovet at tænde op i grillen på terrassen, og dermed også bidrage til en særlig hyggelig dag i VGC.

Vi glæder og rigtig meget til at se mange af jer til en festlig og forhåbentlig sejrrig weekend.

De bedste hilsner og på snarlig gensyn
Sportsafdelingen i Vejle Golf Club

Weekendens program
Some description

-------------------- 

Sportsafdelingen tror på plads i slutspillet. Se artiklen i Vejle Amts Folkelblad.

 

-------------------

Flot sejr til Josephine Bertelsen 

Josephine Bertelsen har haft en god start på sæsonen. Hun spillede lørdag den 29. april Wilson Staff Junior Open i Odense Golfklub, hvor hun gik 2 flotte runder og vandt i en samlet score på 154 slag - 3 slag bedre end nr. 2

-------------------

Elitespillerne gør klar til divisionsspil d. 6-7. maj

Some description

Vi startede sæsonen i februar, som vi har gjort de sidste år med indendørs træning i Balle hver lørdag formiddag og siden slutningen af marts, har vi spillet elitematch lørdag morgen.
I år blev det besluttet, at vi skulle starte med lidt ekstra forberedelse til den første turneringsweekend. Vi har derfor haft træningslejr i weekenden d. 22-23. april for både dame- og herrespillerne.
Lørdag mødtes vi kl. 8 i Kolding, hvor der blev trænet et par timer sammen med både Talal og Anders, inden vi spillede 18 huller i hård blæst..
Søndag morgen kørte vi til Stensballe til en ny runde og træning – selvfølgelig endnu en kold dag med meget blæst, som vi alle sammen vist har mærket den sidste tid.
Det har været en rigtig fin weekend, med en masse træning og spil samt super stemning, så en rigtig god start på en ny sæson.
Vores første divisionsspil er den 6-7. maj på udebane.
Vi spiller alle sammen i Vejle den 17-18. juni og håber på en masse opbakning.

Holdene spiller i år i følgende rækker:
Damer:
Elitedivisionen
3. division
 
Herrer:
2. division
4. division

Some description