1289129012881291
 

Giv en hånd med ved Banens Dag

Fre 1. juni 2018

392 - 6513

Baneudvalget inviterer til sommerversionen af Banens Dag lørdag den 9. juni, en indsats for at forbedre spilbarheden af udvalgte områder på banen.

”Denne gang skal vi fortsætte med lidt mere af hegnet mellem sletten 1 og 4 - ca 15 meter, hegnet langs Parken 2, fra hvor der er ryddet i dag og frem til søen. På Korthulsbanen vil vi beskærer trægrupperne og det øverste af hegnet mellem hul 4 og 6, og så vil vi også gerne nå området bag green på Parken 4”, fortæller Pauls Sørensen, der står klar ved greenkeepergården lørdag kl 9.30.

Greenkeeperne vil udføre de opgaver, som kræver maskineri, vores opgave er af manuel karakter - beskæring og oprydning – alt efter fremmøde prioriteres opgaverne og fordeles, så det passer med en effektiv indsat frem til kl 13, hvor restauranten står klar med mad & drikke.

”Tag en ven med, jo flere vi bliver, jo bedre kan vi gøre arbejdet! Formålet med arrangementet er også fællesskab og samvær omkring vores klub og bane, og man ser omgående den positive forskel, som indsatsen gør på banen.

Tilmelding via golfbox senest torsdag den 7. juni kl 23.59